Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2024, 16:38
Cytat:
Jaroo1, przedstawione przez Ciebie powody to wybór faktów pomieszanych z ich interpretacją
Oczywiście można iść w tę stronę, że to częściowo fakty odpowiednio interpretowane.
Sprawa jednak jest prosta. W 2019 roku trio wchodzilo aby wyprostować kwestie wizerunkowe, finansowe ( w sensie aby była jakas płynność a nie trup finansowy) i sprzedać klub. Takie było od poczatku założenie trio - oficjalnie. Królewski był tym człowiekiem biznesu, z kontaktami, który mówił, że wiele w tej materii da się zrobić.
Rok temu klub przejmował tylko po to żeby dopiąć finalizację sprzedaży klubu - sam tak twierdził. Po nieudanym przejęciu twierdził, że inwestor się zaraz jakiś znajdzie - teraz nagle tworzy projekt na lata.

Od czasu przejęcia klubu Jaro jakoś szczególnie się chyba nie wzbogacił. W kwestii finansowania klubu jest takim samym gołodupcem jak przeciętny Kowalski. Ofertę od mada odrzucił bo mu to intuicja mówiła. No nic, kasy nie ma, klub przejmował po to aby sprzedać, ale intuicja mu powiedziała inaczej
To nie jest interpretacja moja, to są suche fakty, na temat tego co on mówi, a co robi.

Gościu jest śliski jak s....esyn.

Cytat:
Więc daruj, bo nie da się forum czytać.
Cytat:
Co najwyżej świadczą o tym, że Królewski jest krętaczem albo że źle zarządza klubem piłkarskim. Nie wynika z tego, że jest przestępcą czy malwersantem.
Aha, ok, ja napisałem, że jest przekrętasem, Twoim zdaniem źle to ująłem, można napisać natomiast, że jest krętaczem

Czy ja gdzieś twierdzę, że jest przestępcą itp? Gościu sobie legalnie działa, robi sobie kosztem Wisły rozgłos, lubi atencję, ten klub mu to daje, być może jako człowiek mądry i bogaty, m zachciankę bycia właścicielem klubu, pobawienia się w taki projekt, tym bardziej, że może teraz pod sport podpiąć AI, więc to robi.

Co nie zmienia faktu, że wszystko działa na niekorzyść Wisły.

BCGorlice, wiadomo, że kciuki trzymam ale po prostu na ten kolejny stek kłamstw dla idiotów to mnie ....ica strzela. Sam trener Rude też mi się jawi jako przeciętny, a nie żaden ratownik więc wyborem jak na te 15 meczów jestem zawiedziony.
A co do:
Cytat:
Bo ja podobnie jak kolega Drozd generalnie się cieszę, że wreszcie zakończyła się „rodzinna” faza prezesa Jarosława w osobach trenerów Brzęczka i Sobolewskiego (tak postrzegam JK jako zwolennika tych opcji od samego początku do żenującego końca). Dlatego oczywiście będę trzymał za trenera Rude kciuki.
Już w tej historii trio życie nam pokazało jak się władze potrafiły obejść z tymi nie z rodziny Wuja i Sobol nietykalni, ale Gula a tym bardziej Hyballa pogonieni raz dwa Także nie zdziwię się, że jak będzie źle to Rudego nie będa algorytmy broniły tak jak Sobola hehe
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując