Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2024, 15:02
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
Drozd,
z calym szacunkiem do Ciebie, ale co z tej wyliczanki Jaroo1 jest nieprawda? Wszystko co napisal jest dowodem niewiarygodnosci krolewskiego i tego, ze podaje taka wersje, jaka akurat jest potrzebna na uzytek publiczny.

Cisniesz Jaroo od propagandysty, ale sam wygladasz, jakby Ci zaplacili za obrone bajkopisarza.

Można moją aktualną aktywność odbierać jako apoteozę Królewskiego, ale wynika to bardziej z defetycznego tła malowanego przez jaroo1 od pierwszego dnia po ogłoszeniu nowego trenera. Wcale nie uważam, że Jaro jest świetny i cudowny. Twierdzę że przez jego naiwność, łatwowierność i spolegliwość Błaszczykowskiemu który z Wisły chciał sobie zrobić wygodny wehikuł na dalsze funkcjonowanie, spadliśmy z ligi. Jednak wierzę że się uczy i wybór młodego trenera z zagranicy jest tego dowodem. Czy pomysł zaskoczy od razu? Zobaczymy. W każdym razie biadolenie na zapas nikomu nie służy. No może poza tymi którym skończyło się źródełko.

Watts napisał(a):Wyświetl post
ostatnie podrygi czego i kogo? emeryta Bońka czy klauna Białońskiego odspawanego od PZPN-owskiego koryta? bo jeśli nie, to z wrogich ludzkich języków które mogą coś zrobić albo zmienić zostaje chyba tylko Kuba Błaszczykowski, respect the legends kolego

@Jaroo1: ogólnie to klasyka gatunku że mamy głównie problemy wewnętrzne, a są ludzie co i tak wszędzie wolą widzieć spiski z zewnątrz
przypuszczam że istnieją bakterie albo inne mikroorganizmy które szybciej wyciągają wnioski, reszta niestety jest skazana na powtarzanie tego samego cyklu co jakiś czas i wpadania w objęcia kolejnych właścicieli obiecujących złote góry i podbój kosmosu tym mocniej, im gorzej jest sportowo
Emeryt Boniek jest jak mi się wydaje wiceszefem UEFA? Białoński to przecież wzór cnót dziennikarskich. Respekt do części "legend" straciłem po uwłaczającym rozumowi "zajebałem" przy jednoczesnej próbie całkowitego przejęcia władzy w Wiśle. Nie udało się bo TJ wybrał marzyciela. Płacz na konferencji raczej nie był decydującym powodem.

Apropos sportowej degrengolady której doświadczaliśmy w ostatnich latach. Styl zwolnienia Hyballi był punktem zwrotnym w tej kwestii. Dopiero przejęcie władzy przez Królewskiego i zatrudnienie Kiko odwróciło na chwilę tendencje. Niestety zaskakująca i niewytłumaczalna dla mnie postawa drużyny w meczu z Sosnowcem pogrzebała szansę na którą pracowano przez całą rundę. To, że Królewski zostawił Sobola z jednej strony wynikało jak sam mówił z algorytmu, ale z drugiej mam takie wrażenie z podszeptów "życzliwych", którym znowu się poddał. Tyle czasu minęło a żaden dziennikarz nie zapytał. Kiedy rozpoczęto poszukiwania potencjalnego nowego trenera. Czy dopiero po rezygnacji Sobola? Czy może wcześniej. To by wiele wyjaśniało. W każdym razie, jest nowy trener w pierwszych słowach jakie powiedział w szatni streścił swoją metodę na rozwój i sukces. Moim zdaniem trafił w sedno. Jeżeli uda mu się słowo zamienić w ciało to będzie dobrze, a nawet bardzo dobrze.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 14.01.2024 o godz. 16:01.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując