Wyświetl pojedynczy post
BCGorlice
Senior Member

Od: 06.2023

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2024, 14:48
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Nie da się merytorycznie odnosić do omamów propagandysty. To chyba oczywiste. Przestań bredzić, biadolić na zapas to... nie będziesz miał co pisać.
Nie wydaje mi się, że kolega Jaroo1 jest propagandystą, podobnie jak nie wydaje mi się abyś Ty nim był. Choć rozumiem, że przy odrobinie „dobrej woli” można takie wnioski wyciągnąć. W obydwu przypadkach.

Ja bym na Waszym miejscu chwilę pomyślał nad moim przypadkiem. Może to Wam pomoże w zrozumieniu drugiej strony.

Bo ja podobnie jak kolega Drozd generalnie się cieszę, że wreszcie zakończyła się „rodzinna” faza prezesa Jarosława w osobach trenerów Brzęczka i Sobolewskiego (tak postrzegam JK jako zwolennika tych opcji od samego początku do żenującego końca). Dlatego oczywiście będę trzymał za trenera Rude kciuki.

Przy czym podobnie jak kolega Jaroo1 jestem przekonany, że to nie efekt żadnej przemyślanej strategii i algorytmów tylko kolejny zwrot i ściema mająca omamić co bardziej naiwnych obserwatorów. I niestety zgadzam się z kolegą Jaroo1, że póki co nic nie wskazuje aby trener Rude miał być jakimś geniuszem. Bardziej mi wygląda na teoretyka prowadzącego szkoły, świetnie się prezentującego w teorii, ale bez żadnych osiągnięć w praktyce. Mieliśmy takiego niedawno w klubie - Pasieczny się nazywał.

Ale jednak mam nadzieję (ta umiera ostatnia), że nawet średni trener da radę wyciągnąć z tej drużyny więcej niż poprzednicy i zawalczymy o ten awans. Czyli myślę chyba podobnie jak kolega Drozd. Ale podobnie jak kolega Jaroo1 jestem przekonany, że to będzie ewentualnie zasługa wyczucia i znajomości Kiko, a nie żadnej nowej nowoczesnej strategii prezesa Jarosława.

Podsumowując. Da się widzieć realny stan spraw w klubie ale jednak mieć nadzieję i kibicować. Trzeba tylko oddzielić Wisłę Kraków od mistrza biznesu spod Gorlic. Serdecznie polecam takie ćwiczenie.
Odpowiedz cytując