Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.01.2024, 10:55
Cytat:
W międzyczasie Ty zaklinasz rzeczywistość wraz z Koalikiem żeby jak najszybciej wszystko się posypało i na Wisłę spadła kolejna klęska. Powtórzę: dumny jesteś z siebie i z tego co robisz? Dziś do zaoferowania masz tylko i wyłącznie ten hejt?

To nie jest hejt tylko realna ocena sytuacji. Chcesz to się podniecaj "czymś nowym" Królewskiego. Za pół roku będzie znowu coś nowego. Dziwi tylko, że można być tak naiwnym i łykać te wysrywy Jarka i się cieszyć co pół roku jak małe dzieci, ze teraz to będzie.
Tym bardziej, ze cały pomysł Królewskiego opiera się na farmazonie, ze AI poprowadzi Wisłę i już mówi jak to AI działa, a tak na prawdę chuja tam działa. I cała koncepcja jest śmieszna, bo to nie jest tak, że jakiś komputer czy algorytm zawodników wybierze. To jest zwykłe porównywanie statystyk i tak samo jak koniec końców na trenera Kiko wziął ziomka, tak samo forsowani będą gracze już komuś znani. Dlaczego? No bo są znani i takim łatwiej zaufać, a poza tym lepiej brać swojego niż taką samą zagadkę, którą skądś komputer wynalazł.

Ja Ci nie zabraniam podniecania się jak dziecko tym co wypluje Królewski ale weź się odwal ode mnie za to co ja uważam.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując