Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.01.2024, 09:40
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Markus, a Ty produkujesz dziesiątki postów o Hiszpanach, że musi być trener z Hiszpanii i że Królewski robi super. No i co? .
W którym miejscu pisałem, że trener MUSI być z Hiszpanii? Albo że Królewski robi coś super?

Tak się teraz chcesz bawić, manipulując jak Koalik?

Zestawiasz swoją histerię i nagonkę z pisaniem, co byłoby najlepsze dla Wisły? (można się z moim zdaniem nie zgadzać, ale nie hejtuję pracowników klubu! Nie staram się za wszelką cenę szkodzić właścicielowi i trenerowi Wisły oraz mobilizować do tego ludzi! )

Od tygodni nie robisz nic innego, tylko w każdym możliwym temacie piszesz to samo o Królewskim i Rude, jacy są beznadziejni i jak robią ludzi w trąbę. I jaki to za pół roku będzie pewny Armagedon. Dumny jesteś z siebie?

Tylko takie masz przesłanie. No brawo.

Nie widzisz, że dziś wizerunek Wisły jednak się zmienił I nadal zmienia, Rude jest trenerem z jednak chwalonym warsztatem, Królewski próbuje czegoś zupełnie nowego, odmiennego od tego, co próbował wcześniej, bo jakieś tam wnioski sobie wyciągnął. Nie wiem czy mu się teraz to uda, Ja trzymam za to kciuki, bo dla Wisły dobrze byłoby, gdyby się jednak mu udało przynajmniej częściowo.

W międzyczasie Ty zaklinasz rzeczywistość wraz z Koalikiem żeby jak najszybciej wszystko się posypało i na Wisłę spadła kolejna klęska. Powtórzę: dumny jesteś z siebie i z tego co robisz? Dziś do zaoferowania masz tylko i wyłącznie ten hejt?
Ostatnio edytowane przez Markus : 12.01.2024 o godz. 09:43.
Odpowiedz cytując