|
Nie pierdziel i sie nie czepiaj, ze coś nie pokolei napisałem.
Ty nie umiesz rozmawiać, nie odnosisz się nigdy konkretnie do tego co ja pisze, tylko mówisz wg swojej tezy postawionej, ze jest cukierkowo i ja źle myślę.
Twierdzenia w stylu, że Jaro się dawał manipulować ale o niczym nie decydował - po co takie głupoty .......isz? Byłeś tam? Widziałeś to?
Poza tym ten rok z Królewskim idealnie pasuje do tego co było 4 lata wcześniej.
Chaos i zamieszanie, ciągle nowe otwarcia.
Nowe otwarcia były wtedy i są teraz. Udawanie, że wszystko jest pod kontrolą było wtedy i jest teraz.
Trzymanie na siłę Wuja skompromitowanego było wtedy i jest teraz (Sobol). Farmazony i cyrki były wtedy i są teraz (o inwestorze)
Olewanie swojego nieudacznictwa i nawet zero wyjaśnien było wtedy i teraz - wtedy było zajebałem po spadku, a teraz było 40 sekund podsumowania po braku awansu na konfie przez Sobola i to w sumie tyle z bicia się w pierś.
Także ten model bardziej pokazuje, że wtedy praktycznie w 100% był realizowany schemat działania Królewskiego, bo nic się w tym klubie nie zmieniło.
Odnieś się merytorycznie albo wiesz co zrobić... wyp... Idź sobie
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|