Markus, a Ty produkujesz dziesiątki postów o Hiszpanach, że musi być trener z Hiszpanii i że Królewski robi super. No i co?
Myślisz, ze Ty wiesz coś albo rozumiesz lepiej bo?
Takie .......enie. Nie podoba Ci się to nie czytaj albo nie dyskutuj. Albo na poziomie to rób bo udawanie, że ktoś ma za zadanie kruszyć inną niż PMS myśl szkoleniową, przez jakieś śmieszne forum dokonać przewrotu to jest żałosne po prostu.
Cytat:
|
Twój problem polega na tym, że nie dostrzegasz, iż ostatnie działania Królewskiego SKUTECZNIE zmieniły i nadal zmieniają dzisiejszy wizerunek Wisły, na obraz klubu nowoczesnego i stawiającego na innowacje w sporcie, będącego tu w Polsce absolutnym prekursorem. Ba, On próbuje taki obraz Wisły sprzedać również za granicą. Wartość marki Wisły dzięki temu wzrosła i dalej wzrasta, to się akurat mu udało. Obok zatrudnienia Kiko.
|
Wartość Wisły to wzrasta co pół roku. Do mementu aż przyjdą mecze i te gadki szmatki Królewskiego są wyjasniane przez wyniki sportowe oraz finansowe budowanie klubu.
Także jak Ciebie satysfakcjonuje, ze klub sie zadłuża co raz bardziej, tkwi w I lidze ale Jarek dużo nagadał, naobiecywał i gdzies statystyce można wpisać, ze wartość Wisły wzrosła to...
Ja przypominam, że Królewski miał sprzedać Wisłę, a nie budować coś od nowa żeby sprzedać i że już 5 lat temu mówił, że inwestor na luzie się znajdzie bo on to ogarnie, bo on wie, że tu inwestorzy będa walic drzwiami i oknami, jedynie trzeba odciąć tę łątkę bandyterki itp.
Może lubisz być robiony w chuja, ja nie lubię.
Cytat:
|
Atmosfera teraz jest inna, lepsza, znów gości w niej nadzieja i szansa, że w końcu uda się zrobić przy Reymonta coś wartościowego, bo po raz pierwszy od lat jest jakiś konkretny plan, jakaś idea, zainwestowano w jakieś narzędzia mające pomóc w jej realizacji. Ty jednak cały czas to próbujesz zwalczać i prowadzisz osobistą nagonkę przeciwko temu. Shame.
|
Co Ty brednisz? Przecież w 2019 roku był post, że koniec z byle jakoscią i czas na profesjonalizm.
Później była era Guli i Pasiecznego - hard reset.
Później Hyballa gegenpressing
Później Wuja, który wszystko uratuje a w I lidze znowu nowe otwarcie i mówienie, że liga jest trudna więc budujemy Wisłę długofalowo a nie jedynie, ze musimy awansować w tamtym sezonie
Później Sobol i stawianie na niego bo on się nauczy.
Ty chłopie ślepy jesteś?
Jaro co pół roku robi hard reset, wie co i jak, wie jak działać, buduje i chuja z tego jest. No nie powiem, jest, jest tylko gorzej.
A to, że teraz sobie w mediach pobryluje bo jest martwy sezon to nic nie zmienia. Nikt nie przyjdzie kupować klubu bo właściciel farmazonów nagadał.
To, że on Ci kity wali o AI a Ty to łykasz, to tylko o Tobie świadczy.
To super AI
- twierdziło, że Sobol musi zostać
- na trenera wybrało gościa od Kiko - dziwny zbieg okoliczności, dziwne, że takie AI super nie znalazło lepszego trenera
- nie znalazło trenera bramkarzy, nie wiem, takich algorytmów nie ma? Więc jest trenerem kolejna zagadka, Załuska.
itp.
Jaro Ci napierdala bajki a Ty się cieszysz jak głupi. A na trenera wybrał gościa co nawet 70 meczów nie rozegrał jako trener więc to dopiero są jaja. No ale Ty się jarasz bo gościu jest z Hiszpanii. Oprócz tego, że ma przygotowanie teoretyczne to go nic nie różni od naszych no nameów typu Skowronek, Stolarczyk czy Sobol. Jakby takiego trenera wybrano, typa co ma 1,5 sezonu w życiu rozegranego jako trener, to byś się zesrał. Nie srasz bo gościu jest z Hiszpanii więc udajesz, ze jest super.
Cytat:
|
Widzisz, to że propagandzista twierdzi, że coś jest bajeczką, sprawia, że bardziej w to wierzę.
|
Ale ja twierdziłem też, ze Sobol do wywalenia a te algorytmy co go bronią można sobie w d wsadzić.
Też wtedy byłeś po stronie Królewskiego?
Cytat:
|
Taki mam zamiar, bez nieustannego krytykowania go na zapas i przesądzania spraw, które dopiero zweryfikuje życie - w przeciwieństwie do niektórych. Dokładnie to im doradzam.
|
No ja czekam niecierpliwie. Niech mu się wiedzie, bo to będzie z korzyścią dla Wisły. Tylko coś m się wydaje, ze on już jest zweryfikowany przez słabą ligę kostarykańską i III ligę hiszpańską. Także wątpię że tutaj sobie poradzi. Ale najbardziej wkurza mnie sposób przedstawienia jego wyboru jako wielkiego projektu i jakiegoś nowego otwarcia.