Tylko potwierdzasz, że głupi jesteś jak but.
Ja realnie podchodzę do tematu i nie daję się wypuścić ani w jedną ani w drugą stronę.
Tak jak chwaliłem Hyballę, mówiłem i nadal mówię, że w obecnej Wiśle potrzebny jest ktoś kto będzie pozycją do lizania się po fiutach - a znowu mamy zespół liżących się, słodki Rude, analityk taki sam jak Jaro, będą sobie spijać z dziubków, wyników nie będzie ale będzie znowu gadanie o świetnej pracy. I to nas gubi, bo nikt nie mówi jak jest, każdy woli palić głupa, wypłatę kasować i tyle.
Królewski i jego algorytmy już pokazały na ile ich stać, oceniając Sobola jako super fachowca, który musi nadal nas trenować w I lidze

hahaha
A ty się bajkami zaraziłeś od Jarka i już .......isz, ze wystarczy trenować, nawet młodzieżą i awans będzie.
Zero jedynkowe podejscie: trenujesz lepiej = awansujesz. Nic pomiędzy, żadnego patrzenia na inne aspekty.
Głupi jesteś tak samo jak Królewski, który myśli, że wystarczy jedynie na algorytmach się oprzeć i to da awans.
Markus z kolei uważa, że wystarczy zatrudnić tu samych Hiszpanów no i to oczywiście da awans.
Nowak uważał, że wystarczy naściągać kopaczy z Małopolski, z wiślackim serduchem i to da wyniki.
Jak można takie kocopoły .......ić?
To jest sport i tu się musi zgadzać pewnie z setki jak nie tysiące rzeczy na raz. Do tego jest konkurencja więc w gruncie rzeczy, nawet robiąc wszystko super, można osiągać słabe wyniki. A osiągnięcie sukcesu jest poniekąd przypadkiem i nie wiadomo skąd się wziąl, bo gdyby to było takie policzalne i namacalne, to by wystarczyła jedna książka napisana przez jakiegoś trenera czy cały sztab, z opisaniem krok po kroku co robili/co trzeba zrobić, aby stworzyć najlepszą drużynę na świecie. Tylko to jest życie i takich cudów nie ma, że sobie sukces w sporcie albo miłość można wyczytać z książki albo kupić za kasę.
Także i Jaro .......enie o AI i ty .......enie o Rude i trenowaniu dzieci, które zrobią awans nam z I ligi możecie sobie wsadzić.