Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.01.2024, 13:16
Najlepsze jest to, że wybrali niby trenera z AI ale też znanego Kiko. Szczerze mówiąc mi by wstyd było w takiej sytuacji mówić o tym wyborze trenera z algorytmów bo skoro i tak padło na ziomka to to jedynie świadczy na minus AI że nikogo ciekawszego nie znalazła, że po co AI jak i tak wyboru dokonał Kiko.

Także to co robi Jaro to jest też żałosne. Bo on dużo gada, wszystko ładnie opowie ale jak się zastanowić chwilę to sam nawet w takim tempie którym się szczyci, wystawia się na pośmiewisko.

No ale wiadomo że trzeba pijar sobie robić, mydlić ludziom oczy, chwalić się, szczególnie póki jeszcze weryfikacji meczowej nie ma.

Natomiast tragedia jest to jak ludzie, kibice, dziennikarze to łykają. Bo on za te swoje wizjonerskie i nowatorskie pomysły, co pół roku nowy, za gadanie głupot, kłamanie, to powinien być zjechany od góry do dołu i albo gada konkrety albo niech siedzi cicho.

Bajka z AI jest podobna do bajki z inwestorem. Dużo o inwestorze było gadanie prawie pół roku, po czym z dnia na dzień, nieoczekiwanie temat się skończył i zamknął, co najlepsze bez żadnych wyjaśnień hehe

Z AI może być tak samo. Fajne do pogadanka, poudawania, temat do świętowania, brylowania i błyszczenia w mediach myślę że tak na 2-3 sezony. A później powie że póki co nie zdaje to egzaminu
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując