|
Jerry1986 vel jarku,
dokładnie, styl masz czysto zaczerpnięty z królewskiego, względnie królewskim jesteś. Wiem od dawna (o czym wiele razy pisałem), że forum czytasz, a konstatacja Wattsa jest jak najbardziej słuszna.
Najpierw napisze ci czemu tytułuję cię małą literą - bo spuściłeś tak wielki klub do 1 ligi, następnie zatrudniłeś intelektualnego orangutana na stanowiska trenera, kiedy brzęczek nie wypalił, a gdy okazało się, że orangutan jest orangutanem i nie ogarnia ustawiania drużyny na najważniejsze mecze to dałeś mu drugą szansę, bo tak ci podpowiedziały twoje aplikacje.
Poza tym wykorzystujesz klub do podciągania swojego biznesu, który gdyby nie Wisła nigdy nie byłby w tym miejscu, w którym jest.
Pełną władzę w klubie przejąłeś podstępem, wprowadzając w błąd Jażdżyńskiego co do prawdziwych intencji związanych z prowadzonymi rozmowami - daje sobie lewą rękę obciąć, że nigdy nie miałeś zamiaru Wisły sprzedać i wszystkie te "rozmowy" były zwyczajną szopką, która musiała być odgrywana na potrzeby uwiarygodnienia powodów, dla których odkupiłeś udziały od Jażdżyńskiego.
Z tych wszystkich powodów powyżej, ptfu, zawsze będziesz przeze mnie tytułowany z małej litery i mojego szacunku już nigdy nie odzyskasz. Chcesz tego czy nie, w historii Wisły będziesz odpowiadał za jeden z najbardziej wstydliwych okresów, zaraz po meresińskim, vanna ly i sharksami.
ty może i chciałeś dobrze dla klubu, ale rozsądek i dobro klubu przesłoniło ci promowanie AI w sporcie. To jest twój priorytet a nie Wisła, natomiast moim priorytetem zawsze była, jest i będzie Wisła - to zdanie być może nakieruje cię na to kim jestem, jeśli masz dobrą pamięć. Jeśli tak to zapraszam na priv kontynuować naszą rozmowę (numer na pewno jeszcze masz), szczególnie jak nie awansujesz i we wrześniu trzeba będzie dorzucić lekką ręką z 15 mln żeby utrzymać obecny "poziom".
|