FraMat napisał(a):

Zgadzam się z tezą, że Raton nie jest super bramkarzem.
Ale nie zgadzam się, że Biegański czy Broda są od niego lepsi i zasługują na miejsce pomiędzy słupkami.
Próba pojazdów po Ratonie przy jednoczesnym gloryfikowaniu panów B., może być wytłumaczona tylko polskimi kompleksami i chęcia zaistnienia.
|
W punkt.
@Jaroo1 - jak Ty dużo piszesz, ale jak bardzo bez sensu

Tak, rozwijajmy Biegańskiego i Brodę w sezonie w którym musimy awansować, bo zbankrutujemy
@s1mone - jesteś wyjątkowo nieuczciwy i nie mam zamiaru odnosić się do Twojej demagogii, bo szkoda mi czasu.
Rzygam już tymi pseudotalentami rzekomo tłamszonymi przez Holendrów, Hiszpanów z trzeciej ligi czy murzynów z jakimkolwiek paszportem

To czy mamy do czynienia z beznadziejnym aktualnie Szywaczem, czy "perspektywicznym" Wachowiakiem, czy "budowanym" Młyńskim (jak tam Karherop, nieźle go Sobol zbudował, nie?) znaczenia nie ma, ale bramka to już ostatnie miejsce na ogrywanie jakiegoś drewna.
Oby nowy trener bramkarzy potrafił wydobyć maks z Ratona i być może rozwinąć dwie pozostałe melepety, żeby była uczciwa konkurencja na każdej pozycji. Nie mam podstaw żeby wierzyć w Załuskę, ale nie mam też podstaw żeby go skreślać. Za Łaciaka była totalna degrengolada. Oby teraz był jakiś postęp.