s1mone napisał(a):

|
Tak tak jasne, żyj dalej w równoległym świecie, gdzie rezerwowy hiszpański bramkarz z 3 ligi to dobry wybór,
|
Żyj dalej w swoim równoległym świecie,w którym Biegański i Broda w sumie poszczególnych elementów bramkarskiego fachu potrafią więcej niż Raton.
Jest dokładnie odwrotnie, co pokazała runda jesienna. Jeśli o nim potrafisz pogardliwie mówić "ręcznik", to Biegański i Broda nie są wówczas nawet sznurkami.
Ale ja nie mam zamiaru urządzać na nich żadnej nagonki i pisać o nich z taką pogardą z jaką Ty traktujesz niektórych zawodników Wisły tylko dlatego, że nie mają polskiego paszportu.
To, że w naszym kraju są polscy bramkarze lepsi od Ratona w niczym nie zmienia faktu, że Biegański i Broda byli i są od niego jeszcze słabsi i stanowią jeszcze gorsze rozwiązanie dla Wisły w perspektywie nadchodzącej rundy wiosennej. Chyba, że Załuska coś zmieni, a to się dopiero okaże. Ja w to na razie wątpię.
Najlepiej byłoby, gdyby Wisła pozyskała w najbliższym czasie nowego, lepszego bramkarza niż ci wszyscy, których obecnie ma. Może to być nawet i Polak, ale nasi krajowi bramkarze bywają stanowczo za drodzy.