Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.01.2024, 15:30
Chłopie weź się ogarnij. Gdzie ja twierdzę, że spadniemy? Tylko dałem przykład, że tak jak Sobol był nietykalny i mimo braku wyników pasował algorytmom, tak Rude nawet jakby spadł rok po roku do IV ligi to Jaro powie, że algorytmy go bronią, bo mu pasuje analityk do wizji budowy klubu opartego na AI.

Cytat:
dzisiaj mamy zupełnie inną sytuację, innego człowieka w roli trenera, więc snucie analogii, że skoro raz sparzył się na Sobolewskim to teraz już zawsze będzie tak samo, jest niepoważne i szkodliwe.
Jakbyś myślał i słuchał Królewskiego to byś zrozumiał, że nie zwolni Rude (no chyba, ze na prawdę już by była katastrofa i ogromne ciśnienie na to) bo:
- jak go algorytmy wybronią to nie ma prawa go zwolnić
- bo to analityk więc wpisuje mu się w wizję budowy nowoczesnego klubu idealnie
- bo jego zdaniem trener się wszystkiego nauczy, zbierze doswiadczenie i będzie co raz lepsze
- jego zdaniem jak ktoś nie miał sukcesów to przecież w końcu musi ten sukces mieć, bo każdy najlepszy trener jak zaczynał to miał przed sobą te pierwsze sukcesy

Jest to po.......ona logika Królewskiego

Cytat:
Widzę, że bardzo wielu osobom zależy na zniszczeniu atmosfery w Wiśle, niedopuszczeniu do realizacji planów Królewskiego i doprowadzeniu do jak najszybszego wyrzucenia Rude i pozostałych Hiszpanów. Zastanawiałeś się choć przez chwilę kto na tym najbardziej skorzysta? Bo na pewno nie Wisła. I nad tym kto oraz co będzie w zamian?
Tak, ja tutaj mam za zadanie rozwalić Wisłę przez wpisy na forum xd Szok, ze można takie głupoty wymyślać. Tak samo jak głupoty o szkodzeniu Wiśle. Póki co jedyną osobą, która jej szkodzi jest Królewski. Nie dość, że długi rosną i wyników nie ma, to jeszcze gwiazdor bryluje na X, ośmieszając klub swoimi wypowiedziami.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując