|
No niby tak i co, nie awansujemy ale algorytm go oceni pozytywnie i Jaro go zwolni?
Królewski sam się sza..... praktycznie co każda wypowiedź/ruch.
"Dopóki ja jestem prezesem to Sobolewski będzie trenerem" - zajebiste twierdzenie. Tylko głupi by mógł coś takiego powiedzieć. I to mówi gościu z 4 letnim doświadczeniem w prowadzeniu klubu
"Algorytm pozytywnie oceniał Sobolewskiego i dlatego nie był do zwolnienia" kolejne zajebiste i przyszlościowe podejście. Teraz algorytm pozytywnie oceni Rude czy innego trenera za osiągnięcie 10 miejsca w I lidze i co? Zwalniać? No chyba nie.
I na samą logikę. Królewski jest tak podjarany Rude i ogólnie wizją, że on tu zbuduje przez lata klub przyszłości, ze wątpię aby Rude nie miał przedłużonego kontraktu, co by się nie działo. Jest to trener z potencjałem, pasujący w 100% w gusta Jarka. Także na tej bajce, że AI dopiero się rozwija, że to przyszłosc, ze trener przyszłościowy więc wyniki prędzej czy później przyjdą, to można leciec na farmazonie kolejne 5-10 lat...
Jaro też twierdzi, że każdy trener z sukcesami, kiedyś sukcesów nie miał. I na logikę skoro to dobry trener to musi nadejść w końcu sukces w pracy. Kolejny fikołek Krolewskiego, farmazon, na ktorym można jechac kilka sezonów.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|