Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.01.2024, 09:36
Ja nikogo nie hejtuję, tylko piszę jak jest. Ty z kolei się podniecasz jakimś no namem i udajesz, ze mu 3 mecze nie wyszły itd. Tak jak napisalem, gościu jest taki zajebisty, ze wyleciał z obydwu klubów i nie dostał szansy na poprowadzenie ich w kolejnym sezonie - to rzeczywiście dobry kozak skoro tak do siebie przekonał prezesów tych klubów.

U nas z kolei już jest cały plan, analiza, będzie 10 lat Wisłę rozwijał Dla naiwniaków jest to super bajeczka. Sobol też był trenerem na lata, nie do zwolnienia póki Królewski będzie prezesem.

A tekstów, że ja tu szkodzę Wisle itp ciężko to komentować. Chłopie, jesteśmy na forum idiotów. Nie wkręcaj sobie, że nasze paplanie tutaj ma przełożenie na cokolwiek.
Wiśle szkodzi tylko i wyłącznie Królewski, który z miesiąca na miesiąc robi z siebie większego idiotę. Działa na zasadzie "ten plan, ten plan co go mam to już jest ten jedyny, idealny".
No jakos się to logicznie nie układa, że teraz zatrudniamy speca od analityki na trenera, bo to wielka szansa dla Wisły, a wczesniej był plan taki, ze Sobol zostanie trenerem dopóki jako będzie prezesem - no to jak kurde? Pół roku temu nie było pomysłu na trenera-analityka? Wtedy Sobol był super trener, ten docelowy?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując