Markus, jak można nie mieć lepszych opcji do wyboru niż gościu, który w trenerce ma same porażki? W tym najwazniejsze, porażki w play offach?
Jak mozesz ufać tym co go wybierali, skoro ci sami ludzie uważają, ze Sobolewski nie był do zwolnienia i że wykonywał w klubie kawał świetnej pracy? I dodatkowo broniły go algorytmy?
Ja się nie opieram na bajerce Królewskiego i nie udaję, że Rude ma czystą kartę, tylko oceniam go po wynikach - których nie ma.
Ty udajesz, ze będzie super bo Królewski tak powiedział i dlatego, ze Rude to super analityk.
I jeszcze będziesz mi wmawiał, ze ja histeryzuje. No nie, podaję argumenty, których nie potrafisz odeprzeć. Twoje argumenty to jest wiara i nadzieja - na prawdę dużo jak na wybór trenera do awansu na 15 meczów
Zobaczymy czyje przewidywania się sprawdzą.
PS Jaro jeszcze twierdzi, ze X traktuje jako kopalnię beki, do poprawy sobie humoru

Gościu, który jest uzależniony od mediów społecznościowych i świecenia w nich, daje się prowokować i podpalać na X, uważa jednoczesnie, że bekę ma z tego wszystkiego
Z Wisłą osiągnął spadek i niespotykany wczesniej dług. Nie umie awansować z I ligi i w wywiadzie mówi, że szansę są zarówno na awans jak i jego brak

Jednocześnie jest tak pewny siebie w swoich teoriach, buńczucny, pyszny, obraża ludzi, którzy się z nim nie zgadzają. To jest fenomen. Takiego asa tutaj nie było jeszcze. Jest to zaradna i mądra wersja Meresińskiego.