pepe72 napisał(a):

Kłamstwa wypadałoby wypisać.
Bo, to że kilku forumowych ekSZpertów pi...sze o "bredniach" to taki urok forum, na którym zachowują się jakby mieli licencję UEFA Pro i staże w Barcelonie czy Bayernie.
Co do "przypadków" to w tym temacie nie tylko ja cytowałem/podawałem jak przebiegał proces wyboru kandydata. Więc oczywiście możesz twierdzić, że wszyscy dziennikarze się zmówili i piszą to co im Jaro każe. Ale potem polecam zarejestrować się na badania na ul. Babińskiego.
|
Powtarzam,masz je wypisane w kilku tematach na forum.Nie kojarzysz? Zacznij sprawozdań finansowych i wypowiedzi Królewskiego o finansach klubu.
Dziennikarze nie piszą tego co im Jaro każe tylko co im Jaro powie bo niby jak mają zweryfikować to .......olo o kilku tysiącach kandydatur?
Co zaś się tyczy forumowych"ekspertów"....to tak należy w końcu zadać fundamentalne pytanie czy ludzie którzy od kilkunastu lat żyją piłką i tym klubem praktycznie na co dzień nie posiadają większej wiedzy niż gość który całe życie zajmuje się czymś innym a nagle zachciało się mu pobawić w Football Managera