Wyświetl pojedynczy post
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2023, 14:00
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Zależy co rozumiesz przez "kojarzył". Na bank wie że jest taki koleś, ale czy zna go na tyle jako trenera żeby go polecić? Zwłaszcza że przez pewien czas trenował w Kostaryce, a trenuje relatywnie krótko.
mówię od początku że dla mnie w tej sytuacji pokrywają się wymagania Królewskiego z rozeznaniem Kiko, nie wyklucza się że po zgłębieniu jego kandydatury uznali że się nadaje

to jak on to chce przedstawiać dla szerszej publiki to dla mnie osobna sprawa i mam do tego spory dystans, wystarczy zobaczyć jak się zachowuje od wczoraj (w wersji optymistycznej): sprowadzanie alternatyw do polegania tylko na intuicji (bo jak robisz SWOTa w swojej głowie to jesteś z PRLu), sięganie po nisko zawieszone owoce jak walenie w Białońskiego z którego idiotyzmów śmieje się każdy, ja jestem lepszy i mądrzejszy bo odwołuję się do liczb i statystyk, to wcale nie moje ego i wcale nie chcę nikomu niczego udowodnić, dlatego ubliżam ludziom od idiotów
o czymś zapomniałem? a no tak, zapowiedzi że stworzą algorytm który będzie... służył też innym klubom do tego samego? czy to jest jakiś exit plan na życie po Wiśle? strasznie dużo dla mnie w tym marketingu, PR-u i oświeceniowej pychy, a przypominam że zanim Królewski stworzył sobie personę "gościa od AI" zajmował się też marketingiem internetowym
Ostatnio edytowane przez Watts : 31.12.2023 o godz. 14:05.
Odpowiedz cytując