wolfy napisał(a):

|
Zależy co rozumiesz przez "kojarzył". Na bank wie że jest taki koleś, ale czy zna go na tyle jako trenera żeby go polecić? Zwłaszcza że przez pewien czas trenował w Kostaryce, a trenuje relatywnie krótko.
|
mówię od początku że dla mnie w tej sytuacji pokrywają się wymagania Królewskiego z rozeznaniem Kiko, nie wyklucza się że po zgłębieniu jego kandydatury uznali że się nadaje
to jak on to chce przedstawiać dla szerszej publiki to dla mnie osobna sprawa i mam do tego spory dystans, wystarczy zobaczyć jak się zachowuje od wczoraj (w wersji optymistycznej): sprowadzanie alternatyw do polegania tylko na intuicji (bo jak robisz SWOTa w swojej głowie to jesteś z PRLu), sięganie po nisko zawieszone owoce jak walenie w Białońskiego z którego idiotyzmów śmieje się każdy, ja jestem lepszy i mądrzejszy bo odwołuję się do liczb i statystyk, to wcale nie moje ego i wcale nie chcę nikomu niczego udowodnić, dlatego ubliżam ludziom od idiotów
o czymś zapomniałem? a no tak, zapowiedzi że stworzą algorytm który będzie... służył też innym klubom do tego samego? czy to jest jakiś exit plan na życie po Wiśle? strasznie dużo dla mnie w tym marketingu, PR-u i oświeceniowej pychy, a przypominam że zanim Królewski stworzył sobie personę "gościa od AI" zajmował się też marketingiem internetowym