Jaroo1 napisał(a):

A jeszcze najlepsze było jak drozd twierdził, że przez to, ze ja tak zacząłem pisać, zwolniono Hyballe
|
Takich potocznie się nazywa pożyteczny idiota, mam nadzieję, że masz tego świadomość. Co było dalej pokazała historia. Swoim durnym gadaniem mogłeś podciąć lawinę która zabrała Wisłę w kierunku dupy z której właśnie staramy się wygrzebać.
Teraz pieprzysz farmazony oparte całkowicie na swoim pokrętnym widzi mi się. Starając się tworzyć przeświadczenie, że jak się nie uda to będzie to normalne zgodne z logiką, a jak się uda to będzie to przypadek, fuks i nie będzie to niczego dowodziło. Takie propagandowe brednie wypluwasz oczywiście zupełnie przypadkiem, bo masz akurat czas.
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):

|
z tym niby żartowaniem o Hyballi Jaroo zrobił wiele złego
|
Kubuś nie mógł zacząć swojej gry dokąd "kibice" byli po stronie Hyballi bo drużyna walczyła i wyniki w miarę się zgadzały. Wystarczył jeden pożyteczny idiota, który wywołał temat zwolnienia żeby uruchomić całą machinę. Bo że to była stworzona przez klub cała machina to chyba nie ma już dzisiaj wątpliwości.
Nasz nowy trener to taki Hyballa2 młody profesjonalista z pasją nie bojący się wyzwań, dobrze przygotowany merytorycznie gdyby dodać mu czuprynę nawet fizjonomię ma podobną do Petera. Zupełne przeciwieństwo trenerów z PMS, którzy boją się własnego cienia. Jeszcze nawet facet słowem się nie odezwał, a już ekspert Jaroo1 wie, że wszędzie go wyrzucali, nie ma żadnego doświadczenia i że w ogóle dramat i kompromitacja. Jakby dostał sraczki, a to tylko dlatego że ma czas. Tylko czekam jak zacznie opowiadać że nasz nowy trener to wariat i szaleniec.

Przypadek?