Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2023, 15:45
Drozd, jakim ty jesteś idiotą to głowa mała. Robiłem sobie bekę za czasów Hyballi z idiotów, którzy po jednym dobrym meczu robili zbawcę z trenera, a po jednym złym chcieli go zwalniać. Stąd pisałem po kazdej porażce czy Hyballa już do wy.......enia.
Mówiłem ci to kiedyś ale do pustego łba nie dociera. Z tego co kojarzę to jesteś własnie przedstawicielem myśli, o której piszę, czyli łykanie tego co Jaro wymyśli i podniecanie się, że ten trener to już ideał, że ten to już ogarnie. Dlatego się teraz podniecasz na Rude.

A moje bronienie PMS objawia się tym, że:
- mówię, że Królewski odwala cyrk na kółkach
- mówię, że Moskal by się nie nadawał
- mówię, że ten Rude to taka sama zagadka jak Jop
- mówiłem, że Sobol był do zwolnienia już po tamtym sezonie

Po prostu mam czas i chęć to sobie piszę o tym Rude, bo serce pęka co się w tym klubie odpierdala. Jak legenda stacza się na oczach wszystkich i za przyzwoleniem wielu osób, które są blisko klubu.

I na 80% uważam, że mam rację, tzn. że pomysł z Rude nie wypali i że Jaro kręci jakieś swoje interesy przy Wiśle - tzn. np. chce sobie zbudować jakąś bazę pod AI, wypromować to i sprzedać światu za dobry hajs - stąd wrzucanie kasy w Wisłę przez gołodupca jak Jaro - chyba, że mnie ktoś z błędu wyprowadzi i Królewski sra kasą więc sobie pożycza dla potencjalnego trupa bo ma tej kasy za dużo. Tylko jakoś mi się to nie zgrywa, że nagle młody gościu, chyba nie jakiś multimilioner, z firmą, która zysków nie przynosi pluje sobie milionami bo w sumie co tu z kasą robić jak się ma na koncie np 10 milionów zł i można je utopić w klubie.

PS Jak pamiętasz, że ja pierwszy raz napisałem, żeby Hyballę wywalić po remisie z Górnikiem 2,5 roku temu, to musisz mieć niezły kisiel w głowie, że takie rzeczy się tam mieszczą. Człowiek nie wie co tydzień temu robił, a ten wie, że 2,5 roku temu coś na forum napisałem. Ja pierdziele.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując