Jaroo1 napisał(a):

|
Gdyby on tyle robił, umiał, co mówi to by Wisła już w LM grała. tymczasem dużo gadania, obietnic, utopijnych wizji a jak przychodzi co do czego to jest problem w czołówce I ligi być - z takim budżetem, składem i potencjałem.
|
mnie wystarczy że póki co wyjaśnia go gość który komputery chyba tylko sprzedaje, ale trzeba przyznać dla uczciwości że budowanie klubu od III ligi w górę to chyba odrobinę łatwiejsze zadanie niż utrzymywanie Wisły na powierzchni
jak wspomniałem przy innej okazji, w piłce czasami sama bajera i pokazywanie że widzisz i rozumiesz trendy nie wystarczy, w dodatku wiedząc z jakich środowisk jest Królewski jestem sceptyczny wobec gadaniny o algorytmach i AI (może całe szczęście to tylko częściowo wygląda tak jak on to przedstawia, jak już koledzy wyłożyli wklepanie kilku nieortodoksyjnych zmiennych w bazę danych to nie do końca jest "sztuczna inteligencja")
okienko decyzyjne się zamyka, wszystko wskazuje na to że tej wiosny będziemy grali o przetrwanie, ciekawe czy przetrwa gadka technokraty - na razie bilans jest dla niego miażdżący