Jak już wiecie z poprzedniego posta ja również zacząłem używać SI

analizując sytuacje naszej Wisełki, stąd nie rozumiem dalszych dyskusji rozwiązanie jest na wyciągnięcie ręki :
--------------
Oto kilka ogólnych cech, które mogą być pożądane u trenera, mając na uwadze cel awansu drużyny do Ekstraklasy:
Doświadczenie w Pracy z Drużyną:
Trener z doświadczeniem w prowadzeniu zespołów w konkurencyjnych ligach może być bardziej świadomy wyzwań i wymagań związanych z osiągnięciem awansu.
Zdolności Taktyczne:
Trener o silnych zdolnościach taktycznych, potrafiący dostosowywać się do różnych stylów gry przeciwników, może mieć kluczowe znaczenie w osiągnięciu sukcesu.
Umiejętność Rozwoju Młodych Talentów:
Trener zdolny do rozwijania potencjału młodych zawodników może pomóc w tworzeniu trwałego fundamentu dla drużyny.
Dobra Komunikacja i Motywacja:
Komunikacja i zdolność do motywowania zawodników są kluczowe dla utrzymania pozytywnej atmosfery w zespole.
Zarządzanie Presją i Stresu:
Liga, zwłaszcza walka o awans, może być stresująca. Trener powinien być w stanie efektywnie zarządzać presją i stresującymi sytuacjami.
Zrozumienie Kultury Klubu:
Trener, który zna i szanuje historię i kulturę klubu, ma większe szanse na zrozumienie oczekiwań kibiców i zarządu.
Skuteczna Praca z Zarządem:
Dobry związek z zarządem klubu jest kluczowy dla efektywnej współpracy i wspólnego dążenia do celów.
--------
oczywiście jako osoba poważna podam moją metodologie: narzedzie to chat gpt (wersja darmowa) prompt "kto powinien zostać nowym trenerem wisły kraków aby awansowała do ekstraklasy"
w kolejnym poście dopytałem o konkretne nazwiska
----------
jeśli szukasz konkretnych nazwisk trenerów, którzy są znani w polskim futbolu, mogą być rozważani tacy doświadczeni szkoleniowcy jak:
Franciszek Smuda: Doświadczony trener, który prowadził polską reprezentację narodową oraz wiele klubów w Polsce.
Waldemar Fornalik: Były trener reprezentacji Polski, który zdobył doświadczenie w pracy zarówno w kraju, jak i za granicą.
Piotr Stokowiec: Trener, który prowadził kilka polskich klubów, w tym Lechię Gdańsk i Zagłębie Lubin.
Radosław Mroczkowski: Doświadczony trener, który pracował zarówno w Polsce, jak i za granicą, prowadząc m.in. Cracovię.
Dariusz Żuraw: Młodszy trener, ale zdobywający uznanie, prowadził z powodzeniem Lechię Gdańsk.
Zawsze jednak ważne jest, aby zarząd klubu dokładnie przeanalizował swoje potrzeby
--------------
panowie powiem tak: jeśli Jaro zatrudni kogoś z tej piątki to sie zesram ze śmiechu