Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.12.2023, 19:47
FraMat :

Aż sobie z ciekawości kliknąłem wyświetl posta, mimo ignora - byłem ciekaw co takiego tym razem Koalik odwalił, że aż spokojnego FraMata sprowokował. Patrzę a tu nawet sensowny - jak na niego - post, poparty jakimś tam logicznym rozumowaniem.

Może pod prąd opinii większości, ale cóż to nie jest zbrodnia mieć inne zdanie. Nie wiem czemu akurat za tego posta wrzucasz mu ignora, było wiele głupszych, mniej spójnych, typowo hejterskich w jego wykonaniu. Nawet nie sądziłem, że jest on w stanie spłodzić coś tak logicznie spójnego - bez odpływania w totalne sci-fi, teorie spiskowe i trolling. Także mocno mnie zdziwiłeś FraMacie, że akurat ten post wyczerpał Twoją cierpliwość

Markus : Twoje umiejętności dedukcyjne zawstydziłyby nie jednego data-scientist. Potrafisz z wycinku jednego ogłoszenia, nie wiadomo z jakiej ligi wyciągnąć wnioski n/t zarobków całej grupy ludzi z danej ligi. Ale ty sobie zdajesz sprawę, że są piłkarze w kadrze klubów grających przykładowo w naszej Ekstraklasie zarabiający zarówno 4 tyś zł jak i 100 tyś zł miesięcznie? No ale spoko, skoro w 4 lidze w Hiszpanii widły są 2-10 tyś E (nie wiadomo czy miesięcznie czy tygodniowo) to na pewno piłkarze z 3 poziomu rozgrywkowego w Hiszpanii zarabiają gorzej niż ich polskie odpowiedniki z drugiego poziomu. Przecież to logiczne, danych mamy wór, czego nie rozumiecie
Ostatnio edytowane przez s1mone : 26.12.2023 o godz. 20:20.
Odpowiedz cytując