krysztal napisał(a):

Też jak będę miał chwilę to oglądnę całość ale na teraz do 10 kontaktu to w mojej ocenie
2.Nieuznana bramka.Ta piłka powinna zostać złapana,była jak najbardziej w zasięgu Brody wybił ją prosto pod nogi przeciwnika.
3.Bardzo ryzykowna gra w 16.Samo zagranie piłki bez błędu natomiast błędem był sam pomysł zagrywania tak piłki.
4.Dowód na kiepską grę nogami Kamila.Od momentu zagrania przez obrońcę piłki Broda ma ją pod noga 16 sekund a koniec końców zagrywa lagę prosto na piłkarzy Górnika.Piłka oddana przeciwnikowi za darmo.
8.Sam opisałeś.
10.Znowu ryzykownie.Jakby napastnikowi Górnika bardziej się chciało i wybrał któryś kierunek zagrania Kamila i nie daj Bóg wybrał by właściwie mogło być śmierdząco.
|
2. Piłka po koźle od ciężkiej murawy, dodatkowo przesłonięta/muśnięta przez Górnika. No nie wiem czy mógł to złapać.
3. Ale to raczej obrońcy niż bramkarz.
8. Nikt nie ma wątpliwości, że Broda popełnia błędy.
10. W momencie podania obrońca ma z 5 metrów do bramkarza. Ciężko mi oszacować jaka była odległość w jakiej minęła Górnika podana piłka. Poza tym popatrz na układ zawodników podczas podania. Poza wykopaniem na aut to nie bardzo ma inną opcję. Podanie w lewo (bramkarza) na wolnej (piasek) murawie mogło się skończyć przejęciem przez Górników.