Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2023, 09:21
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Ale zauważyłeś co napisałem i do czego się odnosiłem, bo właśnie... potwierdzasz to, co napisałem?

My stanowimy alternatywę rozważaną przez nich tylko i wyłącznie dlatego, że dajemy lepszą kasę, a nie dlatego, jak wymyślił FraMat, że przychodzą za grosze żeby u nas zaistnieć
Owszem, przychodzą za pewnie nieznacznie lepszą kasę i za możliwość grania w piłkę a nie pilnowania leżaków na plaży czy przekładania towarów na półkach sklepowych.
Dzieje się tak dlatego, ze ogólnie w Hiszpanii jest ponad 630 tys zarejestrowanych piłkarzy i większość lepiej wyszkolonych niż 430 tys w Polsce.
Dlatego ci grający nawet w III lidze mają trudności ze znalezieniem kontraktu, a przychodząc do Polski mają niemal pewne miejsce w składzie.
Pisząc o "zaistnieniu" nie miałem na myśli robienie oszałamiającej kariery, ale zwykłe odnalezienie się w tym, co lubią robić najbardziej.
A na pewno Kiko ich przekonuje, że tacy Carlitos czy Imaz po grze w Wiśle odnaleźli się na jednak wyższym poziomie finansowym, a o to też przecież chodzi.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując