Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.12.2023, 16:06
Nadal udajesz, że Hiszpanie są zajebiści ale akurat na przekór tego Kiko na obronę ich nie naściągał.
Moja teza, że Hiszpanie na obronie w Wiśle są słabi się potwierdza. I nie chce mi się już powtarzać dlaczego.

Co do ściągania Polaków do ofensywy, to ja nie mówię, że ich jest dużo na rynku. Ale, że ktoś by się pewnie znalazł gdybyśmy mieli jakikolwiek przegląd sytuacji, a nie robili transfery z dupy. A co do niewyobrazalnych ilości Hiszpanów dostępnych na ich niższych poziomach rozgrywkowych to też bym z tym uwazał. Ogranicza nas atrakcyjność ligi i Wisły, budżet oraz rozeznanie Kiko, które też na pewno 100% ligi nie obejmuje i o ile przy jego pierwszym okienku transferowym każdy otwierał buzię ze zdziwienia jakich tu kopaczy naściągał, to po tym okienku już tak te proporcje udanych transferów do nieudanych są pół na pół. Także już jest taka norma a nie super. Zobaczymy co pokaze w kolejnym okienku tranferowym, bo może miał po prostu na start tych kilku piłkarzy w notesie, którzy by mogli przyjść do Polski i mają jakość, a teraz szuka i znaleźć nie może.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując