Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.12.2023, 15:42
Cytat:
A ja wierzę.
Nie dlatego, że takich bramkarzy nie ma, ale na hasło "Wisła" menedżerom nadal, nagle wszystkie sumy wzrastają o jedno zero.
Hiszpanie za to na hasło "Wisła Kraków - drugi poziom rozgrywkowy, biedna Polska, ale za to okienko na Europę" od razu schodzą z finansowych oczekiwań, zwłaszcza jak kopią się po czole w III lidze nie mając szans na zaistnienie, i dlatego Kiko może ich dość łatwo urobić.

Mam nadzieję, że takie argumenty wystarczą?
Ale do czego mają te argumenty wystarczyc? Do tego żeby przekonać mnie, że jak chcieliśmy bramkarza i nie dało się znaleźć dobrego w Polsce, ani w Hiszpanii to ściągnęlismy z Hiszpanii gościa, który na sezon po 5 meczów miał rozegrane?

Gość zagadka, bez ogrania, 30 lat na karku. To jest serio normalne żeby taki transfer robić? I jakościowo pokazał, że nie był tego wart, bo nad Brodą a nim przepaści umiejętności nie ma.

To samo Eneko. To samo do rezerw transfery z Hiszpani.

Markus, Ty to udajesz, że nie rozumiesz co ja piszę. Sam twierdzę, że odpady z 3-4 ligi hiszpańskiej siłą rzeczy będą lepsze niż odpady z I ligi polskiej czy nawet ekstraklasy. Tym bardziej gdy te nasze odpady mają po 20 lat albo po 30 i są kontuzjogenni. Trudno aby zawodnik z Hiszpanii gdzie kultura gry i wychowywania od małego na piłkarza, nawet będąc z 3-4 poziomu rozgrywkowego był gorszy niż jacy parodyści z Polski. Ale jak już poszukaliśmy ludzi jakościowych jak Uryga czy nawet Jaroch, to jak widać się obronili co do hierarchii w zespole, względem Hiszpanów.

Cytat:
I dalej nie przyjmują do wiadomości, że większość tych hiszpańskich "odpadów" naprawdę jest piłkarsko lepsza i więcej potrafi, niż większość polskich pierwszoligowych piłkarzy.
Ale mówiąc o Ratonie, mówimy konkretnie o Ratonie. I na pewno nie jest to jakiś super piłkarz jak dla Wisły. To jest zwykły kopacz, który całą karierę grzał ławę. Wow, no ciekawe jak to się stało, że on tutaj trafił.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując