Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2023, 13:53
Ja wiem, że nasi Hiszpanie to taki trzeci świat hiszpańskiej piłki ale zastanówmy się kto z nimi ma rywalizować.... Jak my nie mamy żadnego scautingu i tu ściągano ludzi bez ambicji albo szklanych zawodników jak Sapała, Basha, Żyro - to taka nasza czołówka, doświadczonych piłkarzy, którzy ten wózek powinni ciągnąć, a na drugim biegunie stawianie na młodzież, którą by trzeba umieć rozwijać jak Młyński, Duda itp plus jacyś kolejni paralitycy w stylu Colleya.

Wystarczyło robić wczesniej mądrzejsze transfery w stylu Urygi czy nawet Jarocha itp i sytuacja co do jakości na rzecz Polacy i reszta świata vs Hiszpanie wyglądała by inaczej.

W ogóle śmieszny jest fakt, że Hiszpanie ściągnięci na obronę nie dają żadnej jakości i wygryzają ich Polacy i inni, z kolei w pomocy i ataku jest dokładnie odwrotnie.

Na obronę umiemy znaleźć lepszych niż Hiszpanie, a z kolei hiszpański scauting Kiko nie działa jak trzeba kogoś znaleźć na obronę - gdzie przecież to rozeznanie w doborze hiszpańskich zawodników z ofensywy działa praktycznie w 100%
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując