Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.12.2023, 18:16
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
ironii to ty nie poznasz nawet jak cytując Mentzena stanie ci na palcach i uderzy w nos

podpowiedź: adresatem był forumowicz który wszelkie zło widział w Sobolu
Według Ciebie. Ja po prostu twierdziłem (i twierdzę) że Sobolewski jest nędzny taktycznie, gra od bramkarza przez wszystkich obrońców do skrzydłowego i z powrotem nic nam nie da oraz że z gównianą obroną i SFG nie awansujemy. Tak z grubsza, bo było więcej niuansów. Np. twierdziłem że Sobolewski raczej dobrze dobiera pierwszy skład, niektórzy młodzi OK weszli do drużyny (inna sprawa że nikt się nie rozwija, wręcz przeciwnie - im dłużej pracują z Sobolewskim tym mniej przypominają piłkarzy), uważam też że przygotowanie fizyczne jest bardzo dobre.

Także nie dziw się ludziom że nie wyłapali Twojej ironii, ja też myślałem że serio piszesz.

Sobolewski nie nadaje się na awans, w Jopa też średnio wierzę. A przede wszystkim nie mam złudzeń że da się w dwa tygodnie przestawić drużynę z gry na alibi i poprawić największe mankamenty. Polonia niekoniecznie się położy na boisku przed Wielką Wisłą Jopa, jeśli mecz się nam nie ułoży to może być znany przebieg meczu - "my graliśmy w piłkę, a oni murowali i jeszcze śmiali z kontry/SFG/karnego strzelić!".

Oczywiście, możemy w miarę szybko strzelić, zwykle po drugiej nie ma czego zbierać. Seria dwóch zwycięstw w lidze - to by było coś!
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.12.2023 o godz. 18:20.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując