Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.12.2023, 16:20
Nie chore, tylko takie są realia. Napisałem. Był Petrescu i co? I problem z tego wyszedł. Był Hyballa i problem wyszedł, najpierw po prostu o to, że im kazał zapierdalać. Przyszedłby Papszun to myślisz, ze co by było? Przecież on by wykpił cały ten kurewski układ w Wiśle i tych kopaczy bez ambicji.
Sobol to drugi biegun, o którym też pisałem, pt. swój, Wiślak, legenda. Taki to się na niczym znać nie musi bo zawsze będzie klepany po pleckach, no bo on z automatu umie, chce dobrze i mu zawsze wychodzi - nawet jak nie wychodzi.

To wszystko trzeba wyważyć. Najpierw to trzeba chcieć znaleźć kogoś sensownego, później umieć go znaleźć, zatrudnić i stworzyć warunki do pracy, tzn pierwsza zasada, trenujemy, zapierdalamy, jak się nie podoba to wypad, druga zasada, każdy jest poddany krytyce i nie świrujemy, ze każdy wykonuje w klubie kawał świetnej pracy.

Tu nikt nie pomoże, ani Papszun, ani Guardiola, ani własnie taki trener o którym piszę, ktoś kto będzie na tyle dobry dla nas ale na tyle słaby, że wyląduje u nas a nie w jakimś sensownym klubie i dopiero jak mu się da podwaliny pod budowę dobrego klubu to on to zrobi. Jak nie to spalimy kolejnego trenera, nieważne czy to będzie nieudacznik Wuja i Sobol, nazwijmy to ambitny Gula, szalony ale ambitny i z pomysłem Hyballa czy wartościowy Petrescu.

Nie wiem jak można się interesować Wisłą i tego nie widzieć. Tu nie chodzi tak na prawdę głównie o trenera. Główny problem to jest polityka klubu. To nas od środka zjada. Niszczymy trenerów, niszczymy juniorów, niszczymy też prawie wszystkich starszych piłkarzy. Jedyni nie zniszczeni to np Yeboah czy inny Aschfar czy jak on miał, co jak najszybciej stąd uciekali za granicę.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując