Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.12.2023, 15:25
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
wszystkie racjonalne argumenty na NIE, są oczywiście słuszne, ja tylko mam takie pytanie:

co w dotychczasowych działąniach naszych zarządów skłania was do zaufania w to że ew. nastepca Jopa bedzie w jakikolwiek sposób lepszy ?
No właśnie...

Nowy trener znowu zacznie tłumaczyć, że potrzebuje czasu wszyscy będą ze zrozumieniem przytakiwać, a awans w międzyczasie szlag trafi.

Jeszcze tydzień temu uważałem, że czas na zagraniczny zaciąg fachowca z własnym sztabem żeby z naszych Hiszpanów i reszty wyciągnąć to co najlepsze, bo nie wierzę w żadnego rodzimego uzdrowiciela poza Moskalem.

To co pokazała drużyna w dwóch ostatnich meczach zmieniło moje podejście. Tak grając wygrywamy każdy baraż. Tyle że tak grając wejdziemy bez żadnych baraży. Ne chodzi o wyniki, a o styl grania, walkę, odwagę, entuzjazm.

Gdyby zespół tak zagrał pod jakimś Broszem czy Niedźwiedziem to by im już pomniki stawiali, ale że to nasz Jop to, przeciwnik słaby, doświadczenia nie ma i tym podobne pieprzenie. Podbeskidzie czy Sosnowiec był lepszy?
Co z nimi zagraliśmy? Takim samym składem.

Dlatego jeżeli obraz gry z Polonią będzie podobny to zostawiłbym Jopa ze spokojnym sumieniem, żeby nie wyszło jak w mądrym powiedzeniu. Zamienił stryjek...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując