Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2023, 12:34
Zauważ, że ja moją tezę wysnułem jeszcze zanim drużyna Jopa wygrała jakikolwiek mecz Była to odpowiedź na tekst w stylu - Najgorzej będzie jak Jop wygra 3 mecze i zostanie.
Nie pamiętam autora. Przewiń sobie forum

Napisałem coś w stylu : Jak wygra wysoko wszystko do końca to niech zostanie.

To jest to mityczne zdanie, o które poszła cała kłótnia i za które zostałem zjechany - głównie, bo wygłosiłem je w złym terminie - gdy wszyscy byli mega wkurzeni grą drużyny za Radka. Teraz to zdanie się lepiej zestarzało. A jeśli Jop nie wygra w 3 meczu? No to cóż, to zależy od wielu czynników. Wyniku (czy remis czy porażka), po jakiej grze i jaki nowy trener będzie u nas do dogadania.

Ja jedynie twierdzę, że jakby się go zwolniło po 3 pewnych wygranych to byłby to zły ruch.

Dla nas najważniejsze są punkty, musimy teraz taśmowo wygrywać. Tutaj nie ma zmiłuj, potrzebny nam ktoś kto zrobi serię. Jeśli Jop ją zacznie na jesieni to nie mam nic przeciwko, by ją próbował kontynuować na wiosnę.

A jeśli jej nie zrobi?
Wtedy nie będzie się za bardzo wyróżniać na tle Radka co nie? Odpowiedź nasuwa się sama.

Tak czy siak ja Jopa osobiście dobrze czuję, podczas gdy Radka czułem źle od samego początku.
Facet wysyła zupełnie inny vibe - i jeśli mam zgadywać, to jest to po prostu dużo lepszy trener.
Mogę się mylić, teraz piszę zupełnie subiektywnie o moich odczuciach, nie o jakiejkolwiek wiedzy.
Obstawiam, że wygramy z Polonią. A co się stanie naprawdę tylko czas pokaże.
Odpowiedz cytując