Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2023, 08:50
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem skąd taki bóldupizm.
Patrzę na komentarze dziennikarzy i nikt tego nie podnosi.
Tu np. Karcz:

https://gazetakrakowska.pl/wisla-kra...ar/c2-18147881
Krakowscy dziennikarze rozpływali się też nad trenerem Sobolewskim, talentem Biegańskiego - etc. Tworzą narracje, nie opisują rzeczywistości.
Nie wiesz dlaczego ludzie krytykują Brodę (co określasz w swojej głupocie i odklejeniu "bóldupizmem")? Bo zagrał słabo. Przyspawany do linii, beznadziejne wykopy.

Ty jak zwykle żyjesz w swoim świecie i próbujesz deprecjonować ludzi którzy oglądają mecze. Jak ktoś gra źle to go krytykuję, a tacy jak Ty żyją tylko narracjami - tu akurat o genialnym Jopie który zastąpił złego Hiszpana wychowankiem. To tak jak z Biegańskim - mierny bramkarz, ale wśród kibiców przez długi czas - wielki talent.

Tacy jak Ty budzą się dopiero jak już jest po ptokach. Szanuj ludzi którym się chce pisać prawdę, mimo świadomości że robią to do idiotów.

P.S. Chciałbym też przypomnieć że ten cyrk z atakami na Ratona zapoczątkowali Ci sami krakowscy dziennikarze, a konkretnie Trela bredzący wielokrotnie publicznie że Biegański nie jest gorszy. Niestety, w grze z amatorami w rezerwach okazało się jednak że jest, więc teraz jest medialnie forowany Broda i musi nam chyba zawalić kilka meczy żeby przyszło otrzeźwienie. Problem w tym że my nie bardzo możemy sobie pozwolić na takie straty punktów...

P.S. 2 Przypomina się casus Szywacza, ciągniętego na siłę za uszy mimo że ewidentnie się nie nadawał.

P.S. 3 Ja osobiście liczyłem na to że ściągną Loskę któremu kończył się kontrakt. Wybrano wariant oszczędnościowy, bo u nas bramkarzy traktuje się jako zbędny wydatek, ale to nie znaczy że stawianie na miernego wychowanka jest krokiem we właściwym kierunku. Takimi populistycznymi zagraniami "pod kibiców" Jop pokazuje że się nie nadaje.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.12.2023 o godz. 09:19.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując