Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.12.2023, 16:51
s1mone ale cię dupa zabolała.
Ja dalej twierdz, że jesteś tak samo mądry jak Królewski i tak samo jak on byś działał.
Typ porównuje Wisłę do Barcelony czy Guardiolę do Jopa

Wisła albo się zepnie na awans albo byt jej jest zagrożony za pół roku.

Cytat:
Generalnie u nas trenerom albo żarło od początku (a potem przestało), albo nie żarło w ogóle.
Cytat:
1. Sobol miał super serię - TAK, ale po okresie przygotowawczym - nie od razu
Czyli generalnie u nas Sobolowi zarło później

Na prawdę jesteś tak głupi, ze nie rozumiesz co się do ciebie mówi? Te 3 mecze to żdna weryfikacja, ani oznaka czegokolwiek, może to być zarwówno oznaka kunsztu Jopa, jak i zwykłego farta i przypadku, efektu nowej miotły, zejścia stresu i podniesienia morale po odejściu Sobola.
Nie rozumiesz tego jaki skład i potencjał ma Wisła, jakie pieniądze a w jakim jest miejscu? Tzn śmiesznej I lidze. Dlatego jedyną weryfikacją każdego trenera tutaj będzie 20-30 kolejek i zrobiony awans. Kazdy inny wynik jak seria 7 wygranych pod rząd Sobola nadaje się do dupy, jeśli na koniec się przegrywa awans z ZS czy Puszczą.
Cytat:
A gdzie twój przykład wywalenia trenera tymczasowego, który osiąga świetne wyniki i mimo wyników zostaje zwolniony?
Typowy Królewski. U nas to nawet Sobol osiągał świetne wyniki, wykonywał kawał świetnej pracy. Teraz Jop osiąga świetne wyniki.
No po chuju świetne te wyniki, wygrana w PP z juniorami Stali, czy teraz z kalekami z Łecznej, którzy 1 mecz na 10 wygrali.

Weź się ogarnij i się nie podniecaj tak, bo tu praktycznie każdy trener miał moment, przeważnie na początku gdzie jawił się niczym objawienie dla Wisły.

Cytat:
Jaro-idiota-co-szuka-idiotów-u-siebie-w-domu napisał(a):
Ja w domu nie szukam, bo tutaj znalazłem ciebie.

Cytat:
I nie, nie wymieniłeś mi niczego, co by o czymkolwiek zaświadczało. Wymyśliłeś na poczekaniu argumenty, które mają wspierać twoją _OPINIĘ_. To co ty uważasz to nie jest żadna prawda objawiona tylko twoja _OPINIA_. Mnie wyzywasz, bo uważam, że się mylisz i mam odmienne zdanie.
Jest w płacie czołowym ciało migdałowate, ono opowiada m.in. za agresję jaką człowiek okazuje, gdy czyta opinie, które się nie zgadzają z jego światopoglądem. Im prostszy człowiek, tym większa agresja na odmienny punkt widzenia. Patrząc na twoje wypowiedzi względem mnie - wniosek jest tylko jeden.
Przecież to ty idioto wyzywasz ludzi od malkontentów bo mają inną opinię i nie sa tak głupi jak ty, zeby twierdzić, że jak Jop wygra z 3 pokrakami to nie ma żadnych przeciwwskazań aby nie został na dłużej. To ci mowie, ze skoro tak twierdzisz i jeszcze obrażasz innych, to jesteś idiotą, bo przeciwwskazania żeby został na dłużej są dokładnie takie same jak 2 tygodnie temu.

PS Być może Jop ma zadatki na super trenera i zrobi karierę w tym fachu. Pytanie czy np zostając teraz na dłużej trenerem pierwszej drużyny, podejmując się na starcie z wieksza przygodą w trenerce, takiego wyzwania, i przy niepowodzeniu, nie zniszczy mu to tej potencjalnej kariery? Takie porażki mogą złamać człowieka i pogrzebać jego rozwój dalszy. Uważam, że np Wuja mógł sobie trenować kluby typu Wisła Płock, gdzieś na mniejszym ciśnieniu, kręcił by sie na tej karuzeli trenerskiej eklapy z drużynami z miejsc 5-15. Wzięcie go do kadry zniszczyło mu karierę. W Wiśle się jedynie upodlił, bo był to kolejny zbyt duży klub jak na jego możliwości.
Sobol to samo. Mógł sobie pracować w jakimś mniejszym klubie I ligi lub ekstraklasy. Powoli się rozwijać. Trenować tam gdzie celem będzie walka o środek tabeli, utrzymanie, a nie porywać się na klub, który MUSI wygrywać, dominować, awansować.
Zostawienie Jopa teraz, może być wjebaniem go na minę, bo być może za 1, 2 czy 5 sezonów by sobie w Wiśle bez problemu poradził, a może teraz zadanie go przerośnie i cofnie go to w rozwoju o x lat. Tak jak własnie Sobola, którego zdanie przerosło, on się tu skompromitował i kto go teraz zatrudni? A mógł byle jaki klub trenować, uczyć się i na spokojnie pracować, tak aby tylko te 6 czy 15 miejsce w I lidze mieć i jakoś by to było.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 11.12.2023 o godz. 17:00.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując