Jaro-idiota-co-szuka-idiotów-u-siebie-w-domu napisał(a):
Jak ty na prawdę idiotą jesteś, który mózgu nie używa to co ja poradzę? Najpierw mi pokaż drugą taką drużynę jak Wisłą, która:
1. Ma przewagę możliwości i kasy nad resztą/większością drużyn
2. Gra w śmiesznej I lidze
3.Musi awansować na już, a nie bawić się w eksperymenty
4. Ma takie długi i jak nie awansuje to może upaść
Wszystko poza 1 ligą i grą o awans się zgadza (masz grę o mistrzostwo), masz Barcelonę sprzed zatrudnienia Pepa Guardioli

On też został najpierw trenerem tymczasowym.
A gdzie twój przykład wywalenia trenera tymczasowego, który osiąga świetne wyniki i mimo wyników zostaje zwolniony?
MASZ DO WYBORU CAŁY ŚWIAT, a nie jesteś w stanie nawet 1 przykładu podać.
Wiesz dlaczego?
BO GO NIE MA.
Wniosek jest dwojaki.
Wniosek A ) Jaro jest mądrzejszy niż cały świat
Wniosek B ) Jaro jest głupszy niż większość cywilizowanego świata - czyli de facto nazywa oponentów w dyskusji epitetem, który najbardziej pasuje do niego samego.
Jeszcze parę kwiatków sprostuję :
1. Sobol miał super serię -
TAK, ale po okresie przygotowawczym - nie od razu
2. Właściwie każdy miał super serię na początku w Wiśle -
BZDURA
3. Jak widać kilka meczów nic nie znaczy bo weryfikacja następuje po 10-30 kolejkach -
kolejna BZDURA. Generalnie u nas trenerom albo żarło od początku (a potem przestało), albo nie żarło w ogóle. Mówiąc żarło - nie mam na myśli wygrywania iluś tam meczy pod rząd, poza serią Sobolewskiego nie było czegoś takiego.
I przede wszystkim, napisaleś, że jeśli Jop wygra kolejny mecz to nie widzisz żadnych przeciwwskazań aby został.
Wymieniłem ci x rzeczy, ktore czy wygra czy nie wygra świadczą o tych przeciwwskazaniach i znakach zapytania, które nadal pozostaną.
Jeśli tego nie rozumiesz to jesteś idiotą i po prostu tak działasz jak Królewski - podejmowanie ważnych decyzji tak o, z dupy. Bo mnie się wydaje, że tak będzie dobrze.
Znaki zapytania są zawsze przy zmianie trenera. Zobacz jak 'żarło' Skorży w Pogoni. Ryzyko jest _ZAWSZE_. Jeżeli - powtarzam po raz kolejny _JEŻELI_ - Jop wygra przy dobrej grze 3 mecz z rzędu to daje większą szansę na kontynuację takiej gry po zimie, niż ktoś obcy - komu może wyjść, a może nie wyjść. Fachowi trenerzy też mają spory odsetek stanowisk pracy na których zawiedli.
I nie, nie wymieniłeś mi niczego, co by o czymkolwiek zaświadczało. Wymyśliłeś na poczekaniu argumenty, które mają wspierać twoją _OPINIĘ_. To co ty uważasz to nie jest żadna prawda objawiona tylko twoja _OPINIA_. Mnie wyzywasz, bo uważam, że się mylisz i mam odmienne zdanie.
Jest w płacie czołowym ciało migdałowate, ono opowiada m.in. za agresję jaką człowiek okazuje, gdy czyta opinie, które się nie zgadzają z jego światopoglądem. Im prostszy człowiek, tym większa agresja na odmienny punkt widzenia. Patrząc na twoje wypowiedzi względem mnie - wniosek jest tylko jeden.