|
też nie rozumiem zachwytu nad Kamilem Brodą, jak na razie to w dwóch meczach chłop nie miał nic do roboty więc na jakiej podstawie ktoś pisze że taki on dobry to nie wiem, Wykopy dzisiaj elektryczne fhuj miał, Raton jest spokojniejszy w tej kwestii, tak uważam. Sobczak źle wszedł w mecz, gdzieś mu się ta piłka odbijała trochę za bardzo ale później pokazał że potrafi, podoba mi się w nim że jak ma te pół sekundy to nie szuka kwadratowych jaj tylko strzela tam gdzie ma strzelać. Kolejny świetny mecz Baeny, przypomina mi Imaza, Bardzo dobrze Szot do przodu, trochę spóźniony w powrocie ale fajnie grał, Goku w drugiej połowie wyglądał przy obroncach Łęcznej jak Messi. Bardzo solidnie kolejny mecz czyścił Colley, nikt o nim dobrego słowa nie napisze a chłop zasługuje na pochwałe. Świetne zmiany, nie mieliśmy takiej ławki od nie pamiętnych czasów, każdy kto wchodzi daje czadu, Jakby Gogół był z Krakowa to już byśmy z niego robili Wiślackiego wonderkida, z tym że Patryk ma liczby w porównaniu do naszych talentów. Reszta zawodników solidnie ale bez wielkiego błysku, jak dla mnie dziś jedynie poniżej kreski Carbo i Duda, ten pierwszy wydaje mi się ze jest słaby albo nie ma formy totalnie a Kacper to chyba ma jakiegoś focha, tak wygląda jakby miał lekko wyebane, chociaż może to tylko pozory
Nie podoba mi się natomiast to uparte rozgrywanie od bramki, to szukanie kwadratowych jaj i strzelimy sobie tak samobója jestem pewny
|