Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2023, 17:21
Jaro napisał :

>gdy samemu jest się idiotą.

Miło mi, że się wreszcie przedstawiłeś jak należy.
Ja od jakiegoś czasu słyszałem same superlatywy w stosunku do Jopa jako trenera, nawet jeszcze przed objęciem rezerw. Zrobił z rezerwami wynik, dostał szanse w pierwszej drużynie - wygrywa dwa mecze z rzędu pakując przeciwnikom po 4 gole, a ty nie potrafisz znieść tego, że ktoś ma odmienne zdanie od ciebie. Przebij sobie piątkę z Wolfy'm - nadajecie na tych samych falach.

Jop spokojnie pracuje na swoją szansę w dłuższym wymiarze czasu. Ma jeszcze jeden mecz, jeśli znowu zagramy na poziomie to uda mu się w 2 tygodnie to, czego Sobolewski nie zrobił przez pół rundy.

Z resztą większość jego pociągnięć ma sens, nie wiem czy tylko ja to widzę. Przestał forować Ręcznikona w bramce, Alfaro zaczął grać słabiej? Zaraz go zmienił. Facet odpowiednio reaguje na zdarzenia boiskowe, ustawia drużynę tak, że eksponuje jej mocne strone skrywając mankamenty.

Dla mnie to byłby kiepski żart, gdyby trener który diametralnie odmienił grę drużyny został zastąpiony kimś komu się to może dopiero udać

Tylko, że ja nadal nie jestem przekonany, że Jop da radę ich natchnąć w kolejnym meczu. Tak jak pisałem, ta drużyna bazuje na chimerycznych zawodnikach, którzy po dobrym meczu z reguły zakładają niewidkę. Jak Jop będzie w stanie temu zapobiec, to czego nam więcej potrzeba do szczęścia?
Ostatnio edytowane przez s1mone : 10.12.2023 o godz. 17:24.
Odpowiedz cytując