Markus napisał(a):

|
Moskal tak się wspaniale rozwinął przez ostatnie lata, że niedawno wyleciał z ŁKS-u z powodu postawy prowadzonej przez siebie drużyny.
|
życie. ekstraklasa to inna liga, ŁKS wcale nie wiadomo jak się nie wzmocnił kadrowo, co będzie można w miarę obiektywnie ocenić jak popracuje tam jeszcze Stokowiec, prawdopodobnie lepszy trener niż Moskal (niestety nie jest Hiszpanem jak Kibu Vicuńa, który z niemal tym samym ŁKSem zajął, werble, 9. miejsce w I lidze gdy był zwalniany)
Cytat:
|
Czuję się zażenowany, że muszę przypominać to komuś, kto nie pamięta nawet tego, że Wisła potężne długi miała jeszcze przed Holendrami, którzy zostawili po sobie Mistrzostwo Polski
|
hamuj się, bo zaraz się dowiem że oni je tak naprawdę próbowali zmniejszyć
Cytat:
|
I milion tego typu wstawek nie zatrze kompromitacji tego wspaniałego Moskala w Zagłębiu Sosnowiec, GKS Katowice, Sandecji, czy w Termalice, gdzie też jako trener niegdyś pracował, choć wiem, że będziesz dalej dzielnie próbował robić z niego idealnego dla Wisły trenera, a z siebie tradycyjnie błazna jak i przed laty. Ale jak ktoś to lubi, cóż, jego sprawa.
|
wiesz co jest najśmieszniejsze? nie uważam go za idealnego trenera (pisałem nawet na tym forum, że po awansie pewnie trzeba byłoby go zwolnić), ja po prostu podałem prosty fakt, że awansował 2x do ekstraklasy grając ofensywną i ładną piłkę z drużynami złożonymi z Hiszpanów i Polaków, z oczywistych powodów pewnie miałby w głowie kilka czysto taktycznych rozwiązań na problemy Wisły na już, i pewnie byłby dobrym trenerem na osiągnięcie celu minimum czyli awansu
cała reszta z mojej strony to po prostu rozwalanie się w fotelu i patrzenie, jak próbujesz to nieudolnie obalić i ośmieszyć, po drugiej stronie stawiając jakiegoś typa który ostatni raz trenował kogoś w Indiach 6 lat temu, i nie wiedziałeś o jego istnieniu do wczorajszego tekstu Karcza