Wyświetl pojedynczy post
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.12.2023, 00:31
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Delgado napisał(a):
@Simeone: szneka Cię zaorał z klasą. Ty ciskałeś w niego inwektywami (bo co sobie w necie popisałeś to twoje). On w odpowiedzi nie jechał ad personam, tylko zmiażdżył Cię argumentami.

Miazga. Usuń konto (ale to tylko hint, możesz oczywiście dalej leczyć kompleksy jako anonim w necie )

O, kolejny gość który nie rozumie, że szacunek się Sobolewskiemu należy niezależnie czy był dobrym trenerem czy złym. Cudnie. Skoro taki jesteś pro-won to może mu powiesz to w twarz? Nie? Głupio by było?

Jak na moje to Sobol podał się do dymisji jak zrozumiał, że sobie nie poradzi. To jest ambitny facet i jestem przekonany, że wierzył w swoją pracę - z resztą jak każdy człowiek. Nawet jeśli jest słabym trenerem (tak uważam) to on nie koniecznie sobie z tego zdaje sprawę. Na pewno miał dobre intencje.

Konto możesz sobie sam usuwać dziecko.
Co do ad personam - to mnie nie rozśmieszaj. Chłop zachował się jak burak w stosunku do jakby nie było legendy klubu i usłyszał w odpowiedzi ode mnie to na co zasłużył. Won do Sobola to można pisać na forach sąsiadki, nie u nas.
Jeśli tego nie rozumiesz to nie mój problem.

Sobolewskiemu należy się krytyka, zła ocena za prowadzenie drużyny, wytykanie błędów i zwolnienie.
Ale brak szacunku? To co nagle się okazało, zę to nie on grał w naszym klubie blisko dekadę i pozostał w klubie podczas gdy inni odchodzili grać za granicę w pogoni za kasą To nie on płakał jak dziecko jak go nasi włodarze żegnali przedwcześnie To nie on nie cieszył się z bramek Górnika przeciwko nam z szacunku do klubu? No kurde widzi mi się, że to jakiś inny Radek był. Ale spoko, masz rację, szneka guru forum i życia.

Wolfy ma Aspergera. Poza tym jako jeden z niewielu forumowiczów potrafi mnie czasem rozśmieszyć. Jemu wybaczam.
Możesz go szanować,nikt Ci nie zabroni.Natomiast szacunek można stracić i właśnie z tym mamy do czynienia w tym przypadku.
Odpowiedz cytując