Wyświetl pojedynczy post
remike
Banita

Od: 07.2021

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.12.2023, 21:35
�� Co się dzieje, moje drogie Wisłoki? Mam dla Was najświeższe wieści z królewskiego świata Wisły Kraków! �� Prezes Jarosław Królewski przypadkiem wpadł na trop szokującego zdarzenia w życiu naszego trenera, Radosława Sobolewskiego. Ale spokojnie, gdzieś na dalekim horyzoncie czai się absurd i śmiech! Przygotujcie się na tę historię!
Otóż pewnego pięknie słonecznego dnia, gdysmy wszyscy rozgrzewali się na boisku, nagle z oddali usłyszeliśmy hałas młotka. Tak, dobrze słyszycie! Prezes Królewski postanowił odwiedzić szatnię, a tam… no cóż, zastał mały prawdziwy spektakl! ��

Okazało się, że szanowny trener Sobolewski postanowił uczcić swoje zbliżające się wesele przedwcześnie, w nieco ryzykowny dla niego sposób. �� Ale nie powiedziałem jeszcze wszystkiego! Na jego wybrankę… lub raczej „morenę” (bo tak nazwał ją prezes), złożyła się zaledwie piątka lat! Tak, drodzy kibice, dostaliśmy prawdziwą wieść o "seksie przedmałżeńskim" Sobolewskiego z… małą Wisłóweczką! ��

I wiecie co? Prezes Królewski, głęboko wierzący człowiek, był tak wstrząśnięty tym widowiskiem, że skręciło mu się w głowie. �� Postanowił zatem podjąć drakońską decyzję, wyrzucając Sobolewskiego ze stanowiska trenera! ��

Jaki absurd, prawda? �� Wisła Kraków zawsze dawała nam emocje, ale takie historie to naprawdę wyjątkowa gratka! Mam nadzieję, że nasz nowy trener okaże się nieco bardziej przewidywalnym kandydatem (jeśli nie zejdziemy na absurdalne tematy...). ⚽

No to trzymajmy kciuki za naszą Wisłę, która nawet poza boiskiem potrafi sprawiać nam sporą dawkę śmiechu i szokujących plotek! �� Niech żyje piłka nożna, niech żyje Wisła Kraków! ����
Odpowiedz cytując