Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2023, 17:16
Do nas jako trener to może przyjść Mietek spod Żabki. Najwazniejsze aby była to osoba niezamieszana w bycie legendą Wisły, szczera, mająca własne zdanie i walcząca o to zdanie, osoba, któa powie, że kopacze mają zapierdalać,a Królewski ma się nie wpierdalać.

To jest najważniejsze.

Jeśli przyjdzie ktokolwiek, kto jest miękkim ujem robiony, to go pdejście do pracy Królewskiego zniszczy, bo wejdzie w ten układ i szybko zauważy, że bardziej od pracy liczy się lizanie po fiutach w gabinetach wiślackich.

Także Wy się nie podniecajcie nazwiskami X, bo przede wszystkim od warsztatu trenerskiego jest tu wazny charakter jegomościa, który ma zostać trenerem.
Nam potrzeba osoby z jajami, przede wszystkim psychologa, osoby, która będzie równowagą do układu towarzyskiego w Wiśle Kraków. Która - jako jedyna w tym klubie - powie, ej, ....a jaka świetna praca, jaki Łaciak świetny jak każdy bramkarz w dół z formą idzie? Jaki Kmiecik jak on zaraz 100 lat ma? Jaką ....a pracę wykonał Wuja i Sobol i gdzie ....a na święta chcecie wolne jak wy prosto piłki kopnąć nie umiecie? Jaki Raton panie Kiko? Wypierdalać mi z nim.

No. I tylk takiej osoby nam trzeba, a nie kolejnego homo do lizanka z całą śmietanką wiślacką.
I taki chłop, jak coś będzie nie tak, nie będzie dawał rady, to powie w mediach szczerze, to i to mi nie pasuje, nic się w tym klubie nie da zrobi albo/i dziękuję, podaję się do dymisji bo nie awansowałem do ekstraklasy itd. Sobol był kolejnym do lizanka więc tego charakteru nie miał Udawał do końca jak jest świetnie, po czym za tydzień wyjebał z klubu bo już nagle nie jest świetnie i się nie zna najlepiej na taktyce.

Kolejny trener odszedł, który wykonał kawał świetnej pracy, do końca chwalony przez Królewskiego. Czy coś wyciągnięmy z tej przygody? Jakies doświadczenie? No nie, przecież praca była świetna wykonywana więc nic nie trzeba zmieniać. Znowu po prostu się skończyło, każdy po cichu wypieprzy, mordę zamknie i udawanie jaka jest sielanka.
I tak to się własnie kręci, zero oceny siebie, swojej pracy. Jest świetnie. Na pewno to kolejny ważny element aby w przyszłosci cokolwiek wyszło lepiej....
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując