Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2023, 14:39
Cytat:
"Mam doskonały przegląd opcji szkoleniowych (wad i zalet kandydatów) w Polsce i w Europie z niuansami nieznanymi szerszej publiczności nie od dziś ale od pierwszego dnia, w którym objąłem rolę prezesa klubu. Każdy kto mnie zna, doskonale wie, że taki mam styl działania."

Zaskroniec spod Gorlic.

Jestem spokojny.
Uczmy się na błędach. Kolejny cytat z Królewskiego, nic nie warty, nie do sprawdzenia. On ciężko pracuje, wszystko ogarnia, wie, zna, ma. .......enie dla samego .......enia, żeby pokazać ile się umie.

Rzeczywistość od 5 lat udowadnia, ze Królewski nic nie robi, nie umie i nie ogarnia.
Właśnie posypał się jego plan na Wisłę. Budowanie powoli, dawanie czasu trenerowi bo ileż można zmieniać trenera i budować klub od nowa? Przecież to patologia. Dlatego porządny trener Radosław Sobolewski dostanie czas do końca sezonu. Był plan, planu już nie ma. Właśnie zwolnił się super trener bramkarzy, Łaciak. Po co więc był zatrudniony, ile swietnej pracy dla Wisły wykonał?
Królewski to powinien jako pierwszy wypierdalać z tego klubu.

Cytat:
Ale pier..nie. A dlaczego ktoś miałby nie chcieć tu przyjść? Cieplarniane warunki, najlepszy skład, najlepsza kasa w 1 lidze. Królewski ma nierówno pod kopułą, bo trzymał Sobola wbrew rozumowi? Tak, tylko gdzie tu minus dla trenera, który chciałby tu przyjść?
A tu, ze jak ktoś chce się rozwijać, ma ambicje i chce się skupić na pracy, to na pewno w takim burdelu jak Wisła Kraków tego nie dokona. Po drodze przyczepi się do niego łatka nieudacznika - dostałeś duży klub, z budżetem, możliwościami i co, nie awansowałeś? To super z Ciebie trener. I nikt nie będzie patrzył, że pracując w takim cyrku awansować się nie da. Po co tu przychodzić? Żeby się naw....iać, nie móc nic zrobić, użerać się z debilem typu Królewski czy z dziadkiem Kmiecikiem? W CV sobie wbić brak awansu/może brak kwalifikacji do baraży w I lidze z Wisłą Kraków? Po co? Za 20-50 koła miesięcznie? Jak można iść do normalnego klubu za tyle samo

Powtarzam, ani piłkarze winni tym wynikom, ani trener. główny problem to ogólna patologia w klubie. I z tego punktu startowego, nie da się wyjsć do normalnej pracy, osiągania wyników itd. Bo ta patologia się roznosi na trenera i piłkarzy. Jeśli na wejsciu masz powiedziane, że jakbyś nie pracował to i tak powiemy, że wykonujesz kawał świetnej pracy, ze bardziej niż treningi i zapierdalanie, profesjonalizm liczy się jajeczko na święta to gdzie tu jest motywacja do pracy, do rozwoju itd? Takie podejście demotywuje do pracy, dlatego jest źle.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 02.12.2023 o godz. 14:46.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując