Karherop napisał(a):

Wolfy agresywny? Nowe, nie znałem.
Co do tematu: minimum 4 pkt w ostatnich 3 meczach ligowych i choćby skały srały JK nie zwolni RS. Byłbym miło zaskoczony gdyby było inaczej.
Zresztą wcale nie jest powiedziane że te 4 pkt w ogóle ugramy, choć rywale zdają się robić wszystko żeby Wisła te punkty zdobyla, a z kolei Wisła robi wszystko żeby tylko się po nie nie schylić.
Termalika - trener na wylocie, dramatyczne punktowanie 1 pkt w ostatnich 4 meczach, zaledwie 2 wygrane u siebie
Łeczna, bez podstawowego bramkarza, 1 wygrana w 9 ostatnich meczach, xG w lidze na poziomie drużyn ze strefy spadkowej
Polonia W - przerznela z nami 2 razy, fatalne punktowanie na wyjazdach, 2 pkt w ostatnich 5 meczach
Wisła jest dla nich idealnym rywalem na przełamanie
|
No nie będę już z nim wchodził w dyskusje. Szkoda się denerwować.
Ja się nie podejmę przewidywania jakie będą wyniki bo jak spojrzeć na tabele to cała górna połówka lubi rozdawać punkty, jedni ciut więcej inni ciut mniej. Mamy pierońskie szczęście, że nie ma ze dwóch drużyn regularnie punktujących bo bezpośredni awans już byłby przegrany.
Zdaje mi się, że jeśli nie będzie 6 punktów do końca rundy to Sobol nie przetrwa zimy i ktoś inny będzie trzymał lejce na wiosnę.