As napisał(a):

Trudno w ogóle odpowiedzieć kiedy nie zdołałeś zrozumieć mojego wpisu i dopowiedziałeś sobie rzeczy pod wcześniej ustaloną tezę. To co napisałeś jest całkowicie nie na temat i z jakichś całkowicie niezrozumiałych względów podłączyłeś do tego Arkę, Tychy i Odrę. Przecież te kluby nie mają absolutnie żadnego związku z tym co ja napisałem.
Polecam przeczytać mój wpis tyle razy aż zostanie zrozumiany. Żadne kreatywne interpretacje i dopowiedzenia nie są potrzebne.
|
Nie rżnij głupa, piszesz wprost że problemem są błędy indywidualne a nie trener. To ja Ci na to - weź sobie pooglądaj mecze czołówki pierwszej ligi.
Ani Ruch, ani ŁKS, ani Puszcza nie mieli lepszego składu niż my. Mieli obiektywnie gorszy. Ale mieli też drużynę gdzie każdy wie co ma robić. Przez to jak jeden szedł do przodu to drugi asekurował i indywidualne błędy nie były tak niebezpieczne jak u nas. A były, nie grali u nich wybitni piłkarze.
Sobolewski jak odejdzie zostawi po sobie wielkie nic, bo ten cymbał nie ustawił nas ani z przodu, ani z tyłu. Mam nadzieję że nigdy już nikt się na tego dyletanta nie nabierze...
O Zającu i reszcie menażerii nie chce mi się nawet pisać.