Wyświetl pojedynczy post
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.11.2023, 20:14
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście to nie zasługa Królewskiego, że reaktywowano rezerwy. I rezerwy finansują wolfy & malik.
Rozumiem frustrację ale niektórym na tym forum zdrowo odpier*olilo.
Jedna wygrana i Pepe72 się obudził i zaczyna rozstawiać ludzi po kątach, szkoda że nie był taki wylewny po ostatniej serii

Strach pomyśleć co się stanie jeśli znowu jakimś cudem zdarzą się dwie wygrane z rzędu.

Czego sobie i wszystkim życzę - poświęcę się i mogę zostać czarną owcą do wyrzucania wszystkich zarzutów, żalów, wyśmiewania nietrafnych prognoz itp. - o ile tylko dzięki temu Wisła zacznie wreszcie grać na sensownym poziomie, a i to tylko w kontekście wyników (jakość gry w tym sezonie mam gdzieś).

Oczywiście mógłbym teraz się odnieść także merytorycznie i tłumaczyć co autor miał na myśli, ale w obliczu koronnego argumentu o finansowaniu mi się nie chce. Kolejna odmiana niezwykle chwytliwego hasła pt. "nie podoba się to kup klub i pokaż jak to się robi, a jak nie, to nie krytykuj" w mojej skromnej opinii jest zbyt żałosna, żeby podjąć jakąkolwiek dyskusję i ustępuje jedynie obecnemu również na tym forum oczekiwaniu niemożliwych do przedstawienia dowodów z rzeczywistości równoległej.

P.S. Przeczytaj z łaski swojej mojego nicka jeszcze raz, jeśli chcesz ze mną dyskutować. Ponieważ piszemy ze sobą na tym forum od lat zakładam bowiem, że miałeś okazję już się napatrzyć i nie pomyliłeś się w jego brzmieniu przypadkowo.
Odpowiedz cytując