Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.11.2023, 13:21
Też boję się żebyśmy na Włochów nie trafili. Islandię robimy z palcem w nosie, tym bardziej Chorwatów, to nawet z palcem w dupie

Jedyna szansa dla nas to żeby trafić na San Marino, Gibraltar itp. My sobie nie poradziliśmy z Czechami... Albanią... Mołdawią.

Ogólnie banda tych s....ysynów kopaczy z wybujałym ego, dla których ważniejsza jest wirtualna premia - bo milionów nigdy za wiele - z tym kapitanem Lewym, który jak wszystko na to wskazuje człowiekiem zbyt ok nie jest, w sensie w życiu może jest ok i robi dobre rzeczy ale z charakteru, jako przywódca to słabo, te jego gierki wszystkie, zwalnianie Brzęczka, brak jaj żeby o aferze premiowej powiedzieć itd. Czytałem artykuł, że te łajzy wczoraj godzinę po meczu dopiero, pojawili się w strefie wywiadów i głównie do wywiadów poszły osoby nic nie znaczące - to pokazuje ich szacunek do ludzi, do Polaków. Banda nie dość, ze ciot bez charakteru, to chamów, kurewek na kasę pazernych.

Ci ludzie są analogią tego co się dzieje w Wiśle. Oni sa straceni. Tu trzeba wszystko od zera zacząć budować, w tej kadrze nie istnieją, żadne fundamenty.
Wydaje mi się, że afera premiowa do końca rozbiła wszystko, była punktem przełomowym, gdzie mogło to pójść jeszcze ku lepszemu ale pokazało, że sa to ludzie straceni + oczywiście kolejne dni po aferze (cisza, udawanie, że nie ma wywiadu), później kłamstwa, że nic się nie stało tak na prawdę, później wywiad Skorupskiego, odsuwanie go od kadry, "kontuzja", odwoływanie słów z tego wywiadu, a później wjeżdża po pół roku Pan Robert Lewandowski, na białym koniu i w wywiadzie wyjasnia aferę premiową.

Zgnili ludzie = brak atmosfery, morale = zgniłe wyniki. To się tyczy Polski i Wisły.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując