Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.11.2023, 10:23
Markus napisał(a):Wyświetl post
Karherop, jak długo jeszcze będziesz wypierał szkodliwy wpływ trenera i całego sztabu szkoleniowego tzw. legend na poziom gry poszczególnych zawodników i całego zespołu?

Hiszpanie są najlepszym i najsolidniejszym elementem dzisiejszej Wisły. Drużyna ma problemy, ponieważ pozostałe jej elementy w postaci sztabu szkoleniowego i większości polskich zawodników są kompromitująco słabe, nie potrafiące dać nic pozytywnego, ciągnące grę i poziom zespołu w dół.

Jak długo będziecie jeszcze to wypierać nie tylko w polemikach z Wolfym?
Nic tu nie wypieram. Sztab jest do wywalenia, bo nie rozwija zawodników i sabotuje nasza grę, ale to nie znaczy że to jedyny problem tego klubu.

Źle zbudowana kadra to również problem. Jak autora tematu mam raczej w poważaniu, tak sam fakt że jedynym pomysłem pionu sportowego jest, aby wcisnąć tu jak najwięcej Hiszpanów żeby sami wygrywali mecze jak tak naiwne, jak i po prostu lekkomyślne Tyle pocieszenie że kontrakty są rozsądniej budowane niż jeszcze jakiś czas temu.

Oczywiście potem zdziwienie że siermięzni polscy obrońcy Chrobrego czy Stali Rzeszów nakrywają świetnych technicznie Hiszpanów czapka. Albo ich jakość nie jest tak wysoka jak wielu uważa, albo trafili do złej ligi, w której można ich łatwo rozczytać.

Bo nie powiesz mi że przez Sobola taki Goku wykonuje ciągle ten sam jeden zwód i strzela w trybuny, albo że Junce każe podawać do obrońców przeciwnikow.
Odpowiedz cytując