Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.11.2023, 20:11
Ja nie wiem ile potrzeba kasy razy więcej, żeby przy burdelu w klubie, to samo grało i awans się zrobił sam, dlatego, ze piłkarze są x razy lepsi więc wygrywają grając na 50 czy 70% możliwości.
Na pewno nie jest tak, że ci kopacze co przyszli to jest nie wiadomo jaki poziom. W formie i przy dobrym trenerze (oraz wlaścicielu nie zjebanym) zapewne robią tę ligę na spokojnie. Ale czy są to ludzie, którzy by dali radę w ekstraklasie, czy ktoś ich weźmie za kilka miesięcy czy rok do ekstraklasy? Czy zrobią karierę na najwyższym poziomie ligowym w krajach podobnych do Polski? Wątpię. Także to też wiele mówi jacy to są piłkarze i ile dają te nasze pieniądze.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując