Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.11.2023, 14:40
Karherop napisał(a):Wyświetl post
No to masz takich 3 polprofesjonalistow w rezerwach za te 4k euro na głowę i są lepsi chociażby od naszych juniorów w IV lidze?

Jaki mamy z nich pożytek?

Jeśli faktycznie sami Hiszpanie uważają że jest ich za dużo w zespole, to nie wiem czemu Markus ciągnie brniesz w swoją retorykę.

Te zachwyty nad hiszpańskim wyszkoleniem niczym się nie różnią od zachwytami JK z wysokiego xG. Żadnych punktów bonusowych to nie daje.
Gdyby nie Ci Hiszpanie to nie mielibyście z pepe tych pięciu minut radości, kiedy to pouczaliście po wysokich wygranych krytyków Sobolewskiego. I co by Wam wtedy zostało?

Ale tak, zwalaj na Hiszpanów, za słaby materiał dla naszego geniusza trenerskiego. W końcu "on umie bardzo dużo", a Wy mu przecież wierzycie

A ja Ci powiem prawdę: przy tym nieudaczniku to nieważne - Polacy, Hiszpanie czy Eskimosi. Grając ciągle po obwodzie od obrońców do skrzydłowych i z powrotem NIKT gola nie strzeli Większość strzeliliśmy z kontry, do tego nie trzeba trenera. Liczy się pierwsze podanie po przechwycie i odbiór, a tutaj akurat Hiszpanie błyszczą. Strach pomyśleć co by było jakbyśmy mieli skład Odry i tego bałwana na ławce...

Także próba awansu bez trebera nie wypali, co za zaskoczenie - zwłaszcza dla Ciebie i pepe. Tańsi Hiszpanie sami nie wygrywają meczy tak często jak o wiele za drodzy (O CZYM PISAŁEM PRZED SEZONEM), potraciliśmy punkty z większością dołu tabeli - dalej idź w zaparte i nie przyznawaj się do błędu. Jakby byli Polacy, najlepiej młodzi to już by Sobolewski miał ze 12 punktów przewagi nad drugim miejscem

Bezczelnie rżniesz głupa, oj bardzo...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.11.2023 o godz. 14:56.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując