Karherop napisał(a):

No to masz takich 3 polprofesjonalistow w rezerwach za te 4k euro na głowę i są lepsi chociażby od naszych juniorów w IV lidze?
Jaki mamy z nich pożytek?
Jeśli faktycznie sami Hiszpanie uważają że jest ich za dużo w zespole, to nie wiem czemu Markus ciągnie brniesz w swoją retorykę.
Te zachwyty nad hiszpańskim wyszkoleniem niczym się nie różnią od zachwytami JK z wysokiego xG. Żadnych punktów bonusowych to nie daje.
|
Gdyby nie Ci Hiszpanie to nie mielibyście z pepe tych pięciu minut radości, kiedy to pouczaliście po wysokich wygranych krytyków Sobolewskiego. I co by Wam wtedy zostało?
Ale tak, zwalaj na Hiszpanów, za słaby materiał dla naszego geniusza trenerskiego. W końcu "on umie bardzo dużo", a Wy mu przecież wierzycie
A ja Ci powiem prawdę: przy tym nieudaczniku to nieważne - Polacy, Hiszpanie czy Eskimosi. Grając ciągle po obwodzie od obrońców do skrzydłowych i z powrotem NIKT gola nie strzeli

Większość strzeliliśmy z kontry, do tego nie trzeba trenera. Liczy się pierwsze podanie po przechwycie i odbiór, a tutaj akurat Hiszpanie błyszczą. Strach pomyśleć co by było jakbyśmy mieli skład Odry i tego bałwana na ławce...
Także próba awansu bez trebera nie wypali, co za zaskoczenie - zwłaszcza dla Ciebie i pepe. Tańsi Hiszpanie sami nie wygrywają meczy tak często jak o wiele za drodzy (O CZYM PISAŁEM PRZED SEZONEM), potraciliśmy punkty z większością dołu tabeli - dalej idź w zaparte i nie przyznawaj się do błędu. Jakby byli Polacy, najlepiej młodzi to już by Sobolewski miał ze 12 punktów przewagi nad drugim miejscem
Bezczelnie rżniesz głupa, oj bardzo...