Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2023, 07:53
A to co Wy myśleliście, że ten wywiad coś zmieni? Przecież Królewski to jest chory psychicznie człowiek, który nie nadaje się na tę funkcję.

Takim klubem i kapitałem powinien rządzić człowiek pewny siebie, z pojęciem. On "się uczy", problem w tym, ze swoją choroba psychiczną zaraża innych = zachowanie Sobola czy Wuja. Gdyby taki Sobol, Wuja, Dawid mieli wygarnięte chociażby przy rozstawaniu z Wisłą, że chuja zrobili i są nieudacznikami, to by nie było słodkiego .......enia, jak to wszyscy wykonują kawał świetnej pracy w Wiśle - która się z miesiąca na miesiąc stacza.

Ale Królewski swoją nieudolność przykrywa stworzonym światem, z innymi nieudacznikami. Wszyscy sobie wmawiają, że się na wszystkim znają i świetnie pracują.

To już jest poziom psychiatryka, i tu nie ma co ratować. Ich wszystkich powinno się wziąć na obserwację i leczenie. Ja wiem, że obecna Wisła, to nie jest Wisła Cupiała i ani LM ani MP nam nie grozi, niemniej przez ostatnie 5 lat, cały czas mamy potencjał i mozłiwości finansowe, nazwijmy to znajomości, aby w środku tabeli ekstraklasy być.

Dlatego obecne wyniki to jest kpina.

PS Schemat Jarka jest prosty. Błyszczymy w internecie czy w szatni z głośnikiem jak jest dobrze. Później walczymy o dobre imię klubu gdy jest źle. Jak długo jest źle albo trzeba podsumować pół sezonu/sezon to robimy czat, długi mocny wywiad w stylu hard reset, albo mówimy i piszemy o hard resecie i końcu bylejakości. Zbliża się czas na zmianę trenera i znowu gadanie jak to teraz wszystk jest poukładane na cacy...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując